Εύβοια: Κοπή πίτας για την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης – Απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στους εθελοντές [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA11

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης στην παραδοσιακή ταβέρνα “Παλιά Ιστορία” στον Άγιο Γεώργιο τον Αρμά το μεσημέρι του Σαββάτου 05/02.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα ο εκπαιδευτικής- διασώστης και Πρόεδρος της Ομάδας, Σταύρο Τζιγιάννης υποδέχθηκε τα μέλη της ομάδας. Αφού γευμάτισαν πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, με το φλουρί να πηγαίνει στο κομμάτι του Χρηστού, κάτι που δείχνει ότι η νέα χρονιά θα είναι ευνοϊκή για την ομάδα.

Ακολούθως έγινε η απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής στα νέα μέλη του συλλόγου, για την επιτυχή παρακολούθηση του 6ου Διασωστικού Σχολείου Εκπαίδευσης.

Το παρών έδωσαν εκτός των άλλων, η Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Χαλκιδέων, κα Σοφία Χονδρογιάννη και η Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Διρφύων Μεσσαπίων κα Αναστασία Καρατζά, οι οποίες αποτελούν μέλη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης με την βοήθεια τους να είναι μεγάλη.

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA0

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA13 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA11 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA10 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA9 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA8 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA7 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA6 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA5 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA4 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA3 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA2 ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ EVIATHEMA13

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  Facebook για να λαμβάνετε όλες τις ειδήσεις.