Εύβοια: Του πήραν το δίπλωμα και κυκλοφορούσε στην Αμάρυνθο με δεμένη την πινακίδα κυκλοφορίας στην πλάτη

αμαρυνθος 1

Τετραήμερο πανικό προκάλεσαν εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, στην Πανελλήνια Συγκέντρωση που διοργάνωσαν στην Αμάρυνθο.

Η παρουσία τους δεν έμεινε απαρατήρητη μιας και τα σπινιαρίσματα των μηχανών και η δυνατή μουσική σήκωνε πρωϊ βράδυ την περιοχή στο πόδι.

Ανελλιπώς αστυνομικοί του ΑΤ Ερετρίας, μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες βρίσκονταν σε διάφορα σημεία για την σημείωση παραβάσεων.

Ένας μοτοσυκλετιστής ξεχώρισε ο οποίος αφού η αστυνομία του σημείωσε παράβαση και προχώρησε στην κατάσχεση του διπλώματος, εκείνος είχε την ιδέα να κρεμάσει την πινακίδα της μοτοσυκλέτας στην πλάτη και να κυκλοφορεί στην περιοχή, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία πάνω.

Η πραγματοποίηση τέτοιων γεγονότων για μια περιοχή είναι αρκετά σημαντική αρκεί βέβαια να γίνεται με τα απαραίτητα μέτρα και να μην ενοχλεί την πόλη που φιλοξενείται το γεγονός.

Υπενθιμίζουμε ότι τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιουνίου, στην Αμάρυνθο όταν μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με δύο ΙΧ οχήματα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. (Δείτε εδώ)

Δείτε στιγμιότυπα από την διοργάνωση της συγκέντρωσης:

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ