Εύβοια: “Λαυράκι” έπιασε το Λιμεναρχείο Κύμης στους Ζάρακες

ΛΙΜΕΝΙΚΟ EVIATHEMA

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών των στελεχών της Λιμενικής Αρχής Κύμης για παράνομη αλιευτική δραστηριότητα, κατελήφθη πρώτες πρωινές της Τετάρτης 01/09, ταχύπλοο σκάφος με όνομα ”ΒΕΛΟΣ” Τ.Χ. 1103 με τρεις (03) ημεδαπούς επιβαίνοντες, να διενεργεί παράνομη υποβρύχια αλιεία, στην θαλάσσια περιοχή ”ΖΑΡΑΚΕΣ” Ευβοίας.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν οι τρεις ανωτέρω με το προαναφερόμενο σκάφος να μεταφέρουν, εκφορτώνουν και αποκρύπτουν σαράντα πέντε κιλά αλιεύματα τα οποία είχαν αλιευθεί με εργαλείο ψαροτούφεκο με χρήση υποβρύχιου φωτός καθώς και με χρήση φιαλών οξυγόνου, ενώ μέρος αυτών ήταν υπολειπομένων διαστάσεων.

Από το Λιμεναρχείο Κύμης, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αλιεύματα, πέντε (05) φιάλες παροχής οξυγόνου, τέσσερις (04) υποβρύχιοι φακοί, δύο (02) ψαροτούφεκα και μια (01) ψαροσακούλα, ενώ συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί για παράβαση των άρθρων 169 και 361 Π.Κ. και ένας για παράβαση του άρθρου 169 Π.Κ.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Εύβοια: Συνελήφθη 28χρονος Πακιστανός έξω από το σπίτι του στην Νέα Αρτάκη – Κατασχέθηκαν αφορολόγητα τσιγάρα και ναρκωτικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: 54χρονος Αλβανός ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του – Σε λίμνη αίματος την βρήκαν μέσα στο σπίτι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Χαλκίδα: Τους σταμάτησε η ΔΙΑΣ για έλεγχο και βρήκαν ηρωίνη

Mad Clip: Στην τελευταία στροφή με 140 χλμ – Πάνω από 2.000 άτομα στον τόπο του τροχαίου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι