Εύβοια: Σε συνεχείς περιπολίες η ΕΣΔΔΕ

7 Απριλίου 2024, 5:33 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Εύβοια: Σε συνεχείς περιπολίες η ΕΣΔΔΕ

Σήμερα Κυριακή από τις 8:30 τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το απόγευμα εθελοντές του Εθελοντικού Σώματος Δασοπροστασίας Διάσωσης Ευβοίας βρίσκονται σε συνεχείς περιπολίες με 3 οχήματα για την πρόληψη και την ενημέρωση των πολιτών λόγω απαγόρευσης καύσης μετά από απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσεις, τον Συντονιστή Επιχείρησεων Στερέας Ελλάδας και την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση ( ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας.

Λόγω ιδιαιτέρων κλιματολογικών συνθηκών όπως ισχυρή άνεμοι χαμηλή σχετική υγρασία και ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή , γίνεται έκκληση προς τους πολίτες και ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με αγροτικές εργασίες , για την μη χρήση φωτιάς για οποιαδήποτε λόγω όπως και την μη εκτέλεση θερμών εργασιών.

Για τις ημέρες Κυριακή 7/4 Δευτέρα 8/4 και Τρίτη 9/4 του 2024.

Ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι την Τρίτη για να αποφύγουμε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από το άναμμα μιας φωτιάς που θα εξελιχθεί σε πυρκαγιά όπως και γίνεται τής τελευταίες μέρες σε όλη την επικράτεια.

Παρακαλούνται οι πολίτες για περισσότερες πληροφορίες για την λήξη της απαγόρευσης να επικοινωνούν με το 199 της περιοχής τους!

Το Εθελοντικο.Σώμα.Δασοπροστασίας Διάσωσης.Ευβοίας θα βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή μέχρι νεοτέρας!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.