Εύβοια: Σφοδρή χιονόπτωση σε αρκετά σημεία – Που χρειάζονται αλυσίδες τα αυτοκίνητα [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA4

Σφοδρή είναι η χιονόπτωση κυρίως σε βόρεια σημεία του νησιού της Εύβοιας.

Στην περιοχή Γέροντας μέχρι αργά το μεσημέρι η μετακίνηση των αυτοκινήτων ήταν εξαιρετικά δύσκολη αφού το χιόνι έφτασε και τους 10 πόντους καλύπτοντας το οδόστρωμα, ενώ λίγο μετά τις 4  μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έσπευσαν και προχώρησαν στην διάνοιξη, ενώ σίγουρα απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο σημείο ο Δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστάσιας Πέτρος Σμιλάκος και ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Τσώκος. Η ΕΣΔΔΕ από νωρίς στις επάλξεις. Εθελοντές της ομάδας κάνουν συνεχείς περιπολίες στα σημεία.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA6

LIVESTREAN

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA3

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA55 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA4 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA2 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA1

Και στην περιοχή Άγιος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά και την Στενή, η χιονόπτωση είναι αρκετά έντονη, ενώ όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων αναστάλθηκε για όλη την ημέρα σήμερα, με τους μαθητές να κάνουν μάθημα μέσω webex.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω χιονόπτωσης, όλων των βαρέων οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η χ/θ (Καστέλλα) έως την 42η χ/θ (Δερβένι), με την κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • Στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφίας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπώνων.

ΑΓΙΟΣ

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!