in ,

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στα Κριεζά – Αυτοκίνητο του Δήμου παρέσυρε μαθητή Γυμνασίου

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στα Κριεζά

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/03 στα Κριεζά του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Αρκετοί μαθητές έξω από το Γυμνάσιο της περιοχής, βγήκαν με σκοπό να παίξουν στο χιόνι. Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, φορτηγό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου, πέρασε από το σημείο. Ο οδηγός νομίζοντας ότι τα παιδιά έχουν αντιληφθεί το όχημα, συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα, να παρασύρει έναν μαθητή δευτέρας γυμνασίου και να τον τραυματίσει.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως λόγω έκτακτου περιστατικού, δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, με αποτέλεσμα να κληθεί από το Νοσοκομείο Κύμη και να φτάσει στο σημείο λίγο μετά τις 1.30.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο ακτινολογικό τμήμα ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Δημήτρης Βοριάς: “Ήρεμα μιλάω…ούτε φιμώνομαι, ούτε εκβιάζομαι”

Όχημα τούμπαρε στον περιφερειακό της πόλης [Βίντεο & φωτογραφίες]