Εύβοια: Σύλληψη ατόμου στην Ιστιαία για ναρκωτικά από την Γ ΟΠΚΕ

8 Απριλίου 2024, 1:07 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Εύβοια: 5 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ σε αστυνομικές επιχειρήσεις - Τι εντόπισαν

(4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Εύβοια: Σύλληψη ατόμου στην Ιστιαία για ναρκωτικά από την Γ ΟΠΚΕ

Πίστα θανάτου έχει μετατραπεί η Νέα Αρτάκη – Συναγερμός για κόντρες στην αστυνομία από νεαρούς που έκλεισαν τον δρόμο

Τέσσερα (4) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Ειδικότερα, σε (3) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.