Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο

Ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

New Project 24 1

Συνελήφθη εχθές Σάββατο αργά το απόγευμα ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο στον Λιμνιώνα της Εύβοιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες o 41χρονος άνδρας είναι κάτοικος Χαλκίδας και αργά το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικού και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων όπου και κατέθεσε ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Άμεσα ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος με την προανάκριση να συνεχίζεται.

Η κατάσταση της υγείας του 6χρονου

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται μετά από πολύωρο χειρουργείο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα επίθεσης από το ροτβάιλερ στον Λιμνιώνα όπως δημοσίευσε το eviathema.gr

Ο σκύλος τραυμάτισε σοβαρά το παιδί με δαγκωματιές στον αυχένα, το στήθος και το αυτί. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν το σκυλί διέφυγε της προσοχής του ιδιόκτητη του και, για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε στο άτυχο αγόρι.

Ο 6χρονος  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, μετά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.