Εύβοια: Τραγικό τέλος για αδέσποτο – Πέθανε από ηλεκτροπληξία στην παραλία της Χαλκίδας

αδεσποτο

Τραγικό τέλος βρήκε ένα αδέσποτο σκύλος την Παρασκευή 30/12 στην Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, το άτυχο ζώο, το οποίο ήταν μόνιμος “θαμώνας” στην παραλία της Χαλκίδας, θέλησε να πλησιάσει τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό και να παίξει, βρίσκοντας έτσι τραγικό θάνατο.

Για αρκετές ώρες οι φιλόζωοι του συλλόγου της περιοχής αναζητούσαν, τον “Τσίμπλα”, όπως τον ονόμαζαν όταν ένα δεύτερο αδέσποτο τον εντόπισε νεκρό και τους ειδοποίησε με τα ουρλιαχτά του.

Οι εθελοντές σε ανάρτησή τους αναφέρουν:
“Δυστυχώς τα νέα είναι πολύ άσχημα. Ο Τσιμπλας μας σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία στον στολισμό της παραλίας κ η Χαρά από πάνω ούρλιαζε. Ο Τσιμπλας μαζεύτηκε. για να πεταχτεί σαν ένα σακί. Συγνώμη Τσίμπλα σε σένα κ σε όλα τα ζώα εκεί έξω. Ντροπή μας. Έχουμε φανεί τόσο λίγοι. Ο δρόμος δεν είναι καλός για κανένα ζωο. Υπάρχουν κίνδυνοι παντού ακόμα κ για τα αδέσποτα που θεωρούμε προστατευμένα. Ελπίζουμε να ανοίξει μια πόρτα για τη Χαρά του Γαλατικου. Ευχαριστούμε τον άνθρωπο που μας ενημέρωσε. ( Στη θέση του Τσίμπλα θα μπορούσαν να είναι κ άλλα ζώα ή και παιδιά ο δήμος ενημερώθηκε από εμας. Θα δούμε τη συνέχεια)”

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.&lt