Φάνης Σπανός για Θεσσαλονίκης Φιλόθεο: “O αδαμάντινος χαρακτήρας και η αγνότητα της ψυχής του, τον κατέταξαν αμετάκλητα στις καρδιές όλων όσοι έχουμε την χαρά να τον γνωρίζουμε!”

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτια ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, εύχεται “Άξιος” στον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κκ Φιλόθεο, τονίζοντας ότι “ο αδαμάντινος χαρακτήρας και η αγνότητα της ψυχής του, τον κατέταξαν αμετάκλητα στις καρδιές όλων όσοι έχουμε την χαρά να τον γνωρίζουμε!”

Ολόκληρη η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

Εκατοντάδες Ευβοείς, Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη συγκίνηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας την ενθρόνιση του νέου Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεου.

Η αφοσίωσή του στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, το πλούσιο έργο του και η υψηλή του κατάρτιση, οδήγησαν την Εκκλησία της Ελλάδας στην εκλογή του ως προκαθημένου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Αλλά ο αδαμάντινος χαρακτήρας και η αγνότητα της ψυχής του, τον κατέταξαν αμετάκλητα στις καρδιές όλων όσοι έχουμε την χαρά να τον γνωρίζουμε!

Άξιος, Παναγιώτατε!