Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο κοντεινερ που χρησιμοποιόταν ως εξοχική κατοικία στην περιοχή Αττάλη του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα εθελοντές του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ψαχνών, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας. Φωτιά σε κοντέινερ στην Αττάλη Διρφύων-Μεσσαπίων.
Ο ιδιοκτήτης στην προσπάθεια του να περιορίσει κάπως την φωτιά τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα και να χρειαστεί να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί, ενώ δεν αναφέρθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε παρακείμενες ιδιοκτησίες. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.














