Φωτιά σε ταβέρνα στη Χαλκίδα: Εκκενώθηκε το κατάστημα χωρίς τραυματισμούς [Εικόνες]
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθέστε το eviathema.gr στη GoogleΦωτιά ξέσπασε νωρίς το βράδυ της Κυριακής 09/02 σε ταβέρνα στην περιοχή της Χαλκίδας. Η φωτιά σημειώθηκε στο χώρο της Κουζίνας της ταβέρνας, προκαλώντας αναστάτωση στους θαμώνες, καθώς ήταν βράδυ Κυριακής και το κατάστημα ήταν γεμάτο.
Άμεσα εκκενώθηκε ο χώρος για λόγους ασφαλείας. Στο σημείο βρέθηκαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας με 8 πυροσβέστες, συνοδεία του διοικητή, κ. Μαυρίδη. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.
![Φωτιά σε ταβέρνα στη Χαλκίδα: Εκκενώθηκε το κατάστημα χωρίς τραυματισμούς [Εικόνες] 2 thalamii](https://eviathema.gr/wp-content/uploads/2025/02/thalamii-1136x710.jpg)


