Γεροντίτης: Ένας πρόεδρος κατώτερος των περιστάσεων

1 Σεπτεμβρίου 2022, 11:04 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Επιμελητήριο-Ευβοίας

Τα περισσότερα ειδησεογραφικά μέσα του νομού Εύβοιας, ραδιόφωνα και σαϊτ είναι μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας…

Αυτό και μόνο το γεγονός θα έπρεπε να κάνει τον Πρόεδρο Γιάννη Γεροντίτη και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου να τηρεί ισες αποστάσεις προς όλα τα μέσα και να διαθέτει ισόποσα τις διαφημιστικές καταχωρήσεις για την ενημέρωση τω μελών του. Τα χρήματα του Επιμελητηρίου δεν προέρχονται από τα μαγαζιά του κυρίου Γεροντίτη ούτε από την προίκα του. Προέρχονται από τα μέλη και τις εισφορές του..

Μιλάμε δηλαδή για δημόσιο χρήμα.. Αυτό θα έπρεπε να ισχύει ακόμα και αν δεν μιλούσαμε για Μέσα ενημέρωσης μέλη του Επιμελητηρίου..

Ένας λόγος παραπάνω όμως ότι τα σαϊτ και τα ραδιόφωνα πληρώνουν και αυτά εισφορές στο Επιμελητήριο.

Δυστυχώς ο Πρόεδρος και η διοίκηση αντιλαμβάνονται το ρόλο τους με τρόπο  καθεστωτικό, ρουσφετολογικό, και αντιδεοντολογικό… Αντιμετωπίζουν το Επιμελητήριο της Εύβοιας ως προσωπικό τους μαγαζί, διανέμουν την διαφημιστική πίτα κατά το δοκούν , χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς  να τηρούν ίσες αποστάσεις, με γνώμονα τη διάθεση δημοσίου χρήματος σε γνωστούς και φίλους.

Με δυο λόγια αντιμετωπίζουν το φορέα ως προσωπικό τους μαγαζί.. Εαν μιλούσαμε για προβολή του μαγαζιού του κυρίου Γεροντίτη στις Αλυκές δεν θα το κάναμε θέμα..

Άλλα μιλάμε για τον φορέα που εκπροσωπεί τους Ευβοείς επαγγελματίες και τα συμφέροντα τους..

Μάλλον ο κ Γεροντίτης δεν μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά για την οποία τον επέλεξαν.. Είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων .

Θα επανέλθουμε με συγκεκριμένα στοιχεία!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.