Γιάννης Καλαβρης
in

Γιάννης Καλαβρής: “Άλλη μια προεκλογική φιέστα από την κυβέρνηση της ΝΔ !”

Σε ανάρτησή του Δικηγόρος Γιάννης Καλαβρής, κάνει αναφορά στην απόφαση του Υπουργόυ Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας στη Χαλκίδα  τονίζοντας ότι Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά ξεχνά το δύσκολο έργο των αστυνομικών υπαλλήλων.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλαβρή:

Την ίδρυση Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας στη Χαλκίδα ανακοίνωσαν στα ΜΜΕ με τυμπανοκρουσίες , μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.

Η κίνηση αυτή προφανώς στοχεύει κυρίως στον εντυπωσιασμό του κοινού και όχι στην ουσία, καθώς με την ίδρυση αυτού του εξειδικευμένου γραφείου, εν τέλει επιδεινώνονται τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα . Προφανώς , εάν είχαν λυθεί υπάρχοντα προβλήματα θα ήταν ευπρόσδεκτη μια τέτοια κίνηση, αλλά τώρα μετακινώντας άτομα από μια θέση σε μια άλλη , ιδρύοντας νέο γραφείο χωρίς νέους εργαζόμενους τι επιτυγχάνεις ;

Όπως και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας αναφέρει σε δελτίο τύπου της, χωρίς να έχουν γίνει νέες τοποθετήσεις αστυνομικών καλείται η υπηρεσία να δημιουργήσει ένα νέο Γραφείο αποτελούμενο από 15 αστυνομικούς !!! Τα στελέχη αυτά προφανώς θα βρεθούν από εσωτερικές μετακινήσεις, όταν ήδη μάχιμες και νευραλγίες Υπηρεσίες της Δ/νσης είναι στα όριά τους, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία τους !

Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά ξεχνά το δύσκολο έργο των αστυνομικών υπαλλήλων, ξεχνά την επικινδυνότητα της δουλειάς τους , ξεχνά τα προβλήματα και προχωρά σε φιέστες ανακατεύοντας την τράπουλα !

Ουσιαστική ενίσχυση με προσωπικό εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο απαιτεί η συνδικαλιστική ένωση των αστυνομικών , όπως και η ίδια η κοινωνία , ηθική και οικονομική ενίσχυση των ανθρώπων αυτών που εργάζονται σήμερα υπό δύσκολες συνθήκες είναι αναγκαία όπως και υλικοτεχνική υποδομή και υποστήριξη και όχι μόνο φιέστες για επικοινωνιακούς λόγους !

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Καταγγελία από τον Σύλλογο Εργαζομένων – Δείτε τι αναφέρουν

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Εύβοια: Πλοίο παραλίγο να βυθιστεί στην Κύμη – Άμεση η επέμβαση του Λιμενικού