Γιάννης Μπουροδήμος: “Το νερό των Ψαχνών και της Καστέλλας δεν ήταν μόνο εκτός ορίων…” [ΕΓΓΡΑΦΑ]

mpouroims

Σε πολιτικό θρίλερ έχει μετατραπεί το θέμα του νερού σε Ψαχνά και Καστέλλα, με τον πρώην δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιάννη Μπουροδήμο, να έχει στριμώξει για τα καλά στην γωνία το νυν Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά για το θέμα αυτό.

Νέο δελτίο τύπου εξέδωσε ο Γιάννης Μπουροδήμος για το θέμα της υδροδότησης όπου αναφέρει εκτός των άλλων: “Το ασφαλές νερό που διαφήμιζε ο δήμαρχος ότι ρίχνει στη δεξαμενή, μόνο ασφαλές δεν είναι.”

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μετά την χορήγηση των μικροβιολογικών αναλύσεων του νερού Ψαχνών και Καστέλλας που αφορούν τα δείγματα νερού της 6ης Μαρτίου 2023, από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Εύβοιας, μετά από αίτηση του δημοτικού συμβούλου Γ. Σελεβάκου, αντιλαμβάνεται και ο πλέον άσχετος τους λόγους για τους οποίους ο δήμαρχος Γ. Ψαθάς δεν χορηγούσε αυτές και δεν τις δημοσιοποίησε ποτέ όπως είχε υποχρέωση, για ενημέρωση και προστασία των κατοίκων των Ψαχνών και της Καστέλλας.

Το ασφαλές νερό που διαφήμιζε ο δήμαρχος ότι ρίχνει στη δεξαμενή, μόνο ασφαλές δεν είναι. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι μικροβιολογικές αναλύσεις που ακολουθούν, οι οποίες δίνουν απαντήσεις στο σύνολο των ερωτημάτων που έθεσα στην προηγούμενη ανακοίνωση. Αφήνω τον Δήμαρχο Γ. ΨΑΘΑ στην κρίση σας για τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζει το δημόσιο αγαθό του νερού, το οποίο αφορά τη δημόσια υγεία ολόκληρου του πληθυσμού του δήμου, την οποία είναι υποχρεωμένος να προστατεύει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ

Πρ. Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων

image002 image004 image006 image008 image010 image012