Γιάννης Παπακωνσταντίνου: Εξώδικο μετά την πανηγυρική του αθώωση σε Ρέτσα και Πίσχινα – Δεν τον κάλεσαν να επιστρέψει στην θέση του Προέδρου της ΕΠΣΕ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Όπως δημοσίευσε το eviathema.gr Πανηγυρική ήταν η αθώωση του πρώην αναπληρωτή Προέδρου της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου στην πολύχρονη υπόθεση περι στημένων παιχνιδιών.

Με την απαγγελία των κατηγοριών ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου όπως ήταν φυσικό έπρεπε να αποχωρήσει από την θέση του Προέδρου της ΕΠΣΕ μέχρι την τελική απόφαση που ήρθε πριν λίγες ημέρες στην οποίο ήταν νόμιμα εκλεγμένος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ποτέ δεν είναι αργά…Μετά την αποκάλυψη του eviathema.gr για ρουσφέτια σε ιδιωτική εταιρία η Δημοτική Αρχή προγραμμάτισε απολύμανση στα Σχολικά Κτήρια

Φυσικά θα έπρεπε με την έκδοση της αθωωτικής απόφασης το συμβούλιο της ΕΠΣΕ να συνεδριάσει και να επαναφέρει τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου στην θέση του κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει με αποτέλεσμα να στέιλει εξώδικο στον τωρινό προσωρινό Πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα και τον Γραμματέα Γιώργο Πίσχινα ζητώντας τα νόμιμα…

Ακολουθεί το εξώδικο που απέστειλε ο Δικηγόρος του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, κ. Τάρτης:

Ενώπιον Παντός Αρμοδίου Δικαστηρίου και Πάσης Αρχής
ΕΞΩΔΙΚΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ιωάννη Παπακωνσταντίνου του Δημητρίου και της Μαρίας κατοίκου Τριάδας Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Εύβοιας

ΠΡΟΣ

Την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΠΣ Εύβοιας) που έχει έδρα την Χαλκίδα Λ. Χαινά 46νομίμως εκπροσωπουμένης από τον ασκούντα χρέη Προέδρου αυτής Ιωάννη Ρέτσα του Ευστρατίου κατοίκου Μεταμόρφωσης Αττικής, και από τον Γεώργιο Πίσχινα κάτοικο Χαλκίδας, εκτελών χρέη Γραμματέα αυτής
**********************************
Κύριε Ρέτσα, Κύριε Πίσχινα

Όπως άριστα γνωρίζετε, μέχρι τις 11-07-2019 ήμουν Πρόεδρος του Δ. Σ. της ΕΠΣ Εύβοιας μετά από νόμιμες εκλογές! Μετά την επίδοση σε μένα του παραπεμπτικού Βουλεύματος με το οποίο παραπέμφθηκα να δικαστώ για τις πράξεις που αναφέρονται στο υπ αριθμ 1692/2018 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών καθώς και στην υπ αριθμ. 804/2019 απόφαση του ΣΤ Τμήματος του Αρείου Πάγου, ανεστάλη η ιδιότητά μου αυτή μετά το από 11-7-2019 αίτημά μου προς το ΔΣ.

Όπως σίγουρα έχετε πληροφορηθεί καθ ότι μεταδόθηκε από όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια και όλες τις εφημερίδες αλλά και τον ηλεκτρονικό τύπο, δυνάμει της υπ αριθμ. 109/2021 Οριστικής Αποφάσεως του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, απόσπασμα της οποίας σας επισυνάπτω, απηλλάγην πλήρως και ολοσχερώς από κάθε κατηγορία εμπεριεχόμενη στο σχετικό υπ αριθμ 1692/2018 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών καθώς και στην υπ αριθμ. 804/2019 απόφαση του ΣΤ Τμήματος του Αρείου Πάγου! Ως εκ τούτου εκλείπουν οι λόγοι της προσωρινής Αργίας για λόγους ευθιξίας στην οποία είχα τεθεί μετά το ως άνω αίτημα μου και μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας!

Σας υπενθυμίζω ότι η σχετική απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, η επί λέξει αναφέρει τα εξής
«το Δ Σ της ΕΠΣ Ευβοίας συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή ΑΡΓΙΑ του προέδρου μας Κου Παπακωνσταντίνου Ιωάννη μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της υποθέσεως του στην όποια αυτός είναι κατηγορούμενος.

Τούτο σημαίνει ότι από το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αναστέλλονται προσωρινά και μέχρι της έκδοσης της ποιο πάνω απόφασης όλα τα καθήκοντα του Πρόεδρου Παπακωνσταντίνου Ιωάννη ως μέλος του Δ.Σ. του Συμβουλίου και Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΠΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τηρώντας της διατάξεις όλων των Άρθρων του καταστατικού της ΕΠΣΕ όπως και των Άρθρων του Καταστατικού της ΕΠΟ <<Άρθρα από 1 έως 6 >>. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β! – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ .

Πιστεύοντας ακράδαντα όλο το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ οτι ο Πρόεδρος μας καμιά ανάμειξη δεν έχεισε αυτά που κατηγορείται και συγχρόνως όλοι μας  είμαστε σίγουροι για την δικαίωση του αναμένοντας άμεσα της αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης .

Το ΔΣ της Ένωσης μας αναμένει όσον το δυνατόν συντομότερα στην επανένταξη ως μέλος της ενώσεως και στην φυσική του θέση τον Πρόεδρο μας .»

Δυστυχώς μέχρι σήμερα αν και παρήλθε ήδη μια εβδομάδα, δεν έχετε προχωρήσει σε καμία κίνηση αποκατάστασης μου στην θέση του προέδρου, ως οφείλατε με βάση την πιο πάνω απόφαση και το καταστατικό της ΕΠΟ!

Σύμφωνα με τα ανωτέρω λοιπόν και  Επειδή εξέλειπαν οι λόγοι της έκπτωσης – προσωρινής αργίας μου ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Κατ εφαρμογήν των άρθρων του Καταστατικού της ΕΠΣ Εύβοιας και των άρθρων 1 έως 6 του Καταστατικού της ΕΠΟ, και ειδικά του άρθρου 5Α,

Άμεσα να συγκαλέσετε έκτακτο ΔΣ για να επανέλθω στην θέση στην οποία με εξέλεξαν τα μέλη της ΕΠΣ Εύβοιας, σεβόμενος την βούληση τους όπως αυτή εκφράστηκε στις τελευταίες εκλογές, αλλά και σεβόμενος την ως άνω απόφαση του ΔΣ στην λήψη της οποίας συμμετείχατε και εσεις προσωπικά!!!
Χαλκίδα 02-02-2021
Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Χαλκίδα Ευβοίας: Τον συνέλαβε η ασφάλεια επ’ αυτοφώρω με πάνω από 2000 πακέτα τσιγάρα

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Μετά την απολύμανση στα λεωφορεία της Ιδιωτικής εταιρίας στο εργοτάξιο η Δημοτική αρχή μεταφέρει παράτυπα και μαθητές στα σπίτια τους

Χαλκίδα Ευβοίας: Χαλκίδα: Μετανιωμένη η νηπιαγωγός που έβγαλε την 4χρονη στο κρύο – Διχασμένοι οι γονείς

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο