dimitriadis-vitoros
Εύβοια

Γιώργος Κελαϊδίτης: «Η Εύβοια και η Σκύρος αναμένεται να δεχθούν τις επόμενες ώρες, το ισχυρότερο κύμα της κακοκαιρίας «ALEXANDROS»» – Σε επιφυλακή η ΕΣΔΔΕ

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Ενημερώνει ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης ότι, όπως προέκυψε από το σχετικό δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων αλλά και από τις δυο συντονιστικές τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν σε επίπεδο Υπουργείου και Περιφέρειας, η Εύβοια και η Σκύρος αναμένεται να δεχθούν εντός των επομένων 30 ωρών, το ισχυρότερο κύμα της κακοκαιρίας «ALEXANDROS».

Τα φαινόμενα αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους αργά το απόγευμα της Παρασκευής, θα κλιμακωθούν κατα τη διάρκεια της νύχτας και θα υποχωρήσουν αργά το Σάββατο.

lYSIS

Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του νομού μας είναι έτοιμες να συνδράμουν όπου αυτό απαιτηθεί. Πιθανή η διακοπή της κυκλοφορίας σε κάποια τμήματα των επαρχιακών οδών για προληπτικούς λόγους κατά τη διάρκεια των φαινομένων αναλόγως της εξέλιξης τους.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να λάβουν όλα τα προληπτικά μέτρα, και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλεια τους.

Ας ευχηθούμε για το καλύτερο!

Συντονιστικό - κύμα της κακοκαιρίας «ALEXANDROS»
Γιώργος Κελαϊδίτης: «Η Εύβοια και η Σκύρος αναμένεται να δεχθούν τις επόμενες ώρες, το ισχυρότερο κύμα της κακοκαιρίας «ALEXANDROS»» - Σε επιφυλακή η ΕΣΔΔΕ 5

Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων η Ε.Σ.Δ.Δ.Ε Ερέτριας, όπως και άλλες εθελοντικές ομάδες, θα είναι επιφυλακή και όλη την διάρκεια της κακοκαιρίας Αλέξανδρος καθώς και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ε.Σ.Δ.Δ.Ε Ερέτριας
ektakto

Φόβοι για πλημμύρες

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς εκτιμά ότι θα εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, κυρίως σε Θεσσαλία, Βόρειες Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα από σήμμερα αργά το βράδυ έως και αύριο το μεσημέρι.

Ο κ. Κολυδάς θεωρεί πιθανή την πρόκληση πλημμυρικών φαινομένων.

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Μεταπτυχιακός φοιτητής «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» στο ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.