in

Γιώργος Σπύρου: 15 νέα ονόματα στον συνδυασμό του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων

Γιώργος Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

 • Κεράτσας Μιχάλης  

Ο  Μιχάλης Κεράτσας του Αντωνίου και της Αικατερίνης γεννήθηκε και μένει μόνιμα στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Λαθούρα, καθηγήτρια μουσικής.  Εργάζεται ως λογιστής. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος  Εποπτικού Συμβουλίου ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΟΑΠΠΕΧ. Επί τέσσερις θητείες  είναι εκλεγμένος  δημοτικός σύμβουλος  Χαλκίδας  και έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου ΔΕΥΑΧ, Αντιπρόεδρος οργανισμού άθλησης Δήμου Χαλκιδέων, Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΧ  και Αντιδήμαρχος  Οικονομικών & Διοίκησης Δήμου Χαλκιδέων. H αγάπη του για την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει, τον οδηγεί πάντα στην ενασχόληση του με τα κοινά.

 • Βεζιρτζόγλου Πολυξένη (Τζένη)

Η Τζένη Βεζιρτζόγλου  με ρίζες και καταγωγή από την Αρτάκη Κυζίκου, ζει και εργάζεται στην Ν.Αρτάκη. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Λεπίρογλου και έχει ένα παιδί 12 ετών. Έχει σπουδάσει οικονομικά και είναι πτυχιούχος δημοσίων σχέσεων. Έχει εργασθεί ως ιδιωτική υπάλληλος και τα τελευταία 14 χρόνια απασχολούνται επαγγελματικά με τον σύζυγο της ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον κλάδο της αλιείας- κατάδυσης-οστρακαλιείας.

Είναι πρόεδρος του σωματείου οστρακαλιέων Εύβοιας “ο Ιππόκαμπος” και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ν. Αρτάκης. Αποδέχθηκε την πρόσκληση για την συμμετοχή της στις εκλογές, γιατί ως άνθρωπος και επαγγελματίας πιστεύει στο όραμα, την αποτελεσματικότητα και την πυγμή του Γ. Σπύρου, όπως και στην δύναμη των ενεργών πολιτών για να μπορέσουν να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε έναν δήμο. Επιθυμία και προτεραιότητα της, είναι να αξιοποιηθεί η φυσική ομορφιά της πόλης μας μαζί με σύγχρονες – καινοτόμες υποδομές αλλά και με οικολογική συνείδηση που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της.

 • Τανισκίδης Σταύρος  

Ο Σταύρος Τανισκίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Έχει τελειώσει Εμπορικές Επιχειρήσεις και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά το 2014 οπότε και εκλέχθηκε σύμβουλος Κοινότητας Χαλκίδας (2014-2019) και σύμβουλος κοινότητας αντιπολίτευσης (2019-2023). Μετά από την 9ετή θητεία και εμπειρία του, αποφάσισε να εμπιστευθεί τον Γιώργο Σπύρου και τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ – Νέο Ξεκίνημα, καθώς στο πρόσωπό του είδε πως υπάρχει πραγματικό όραμα για το Δήμο.

 • Παπαδόπουλος Χάρης

O  Χάρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Ν. Αρτάκη  Ευβοίας στην οποία μεγάλωσε και έζησε όλα του τα χρόνια και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι γιος του Σάββα Παπαδόπουλου συνταξιούχου  αστυνομικού  και της Μαργαρίτας Τριάντη από το Μαντούδι  Ευβοίας. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Πουρνή και έχει ένα παιδάκι 4 ετών, τον Σάββα. Αποφοίτησε από το   Τεχνικό Λύκειο Ψαχνών  με την ειδικότητα “Πληροφορικής”. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί «Τεχνικό Γραφείο» στην Χαλκίδα, με θεματικό αντικείμενο: Ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες. Ενεργός πολίτης είναι ο υπεύθυνος πολίτης, ο ενημερωμένος, εκείνος που γνωρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία και παίρνει θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό το λόγο συμμετέχει  στις εκλογές μαζί με το Γιώργο Σπύρου.

 • Χριστοφορίδου – Μπούρικα Μαίρη

Η Μαίρη Χριστοφορίδου – Μπούρικα είναι συνταξιούχος και διακρίνεται για την έντονη φιλανθρωπική και εθελοντική της δράση. Βοήθησε ενεργά  με ποικίλους τρόπους τους πλημμυροπαθείς που επλήγησαν στην περιοχή του Μπουρτζίου, ενώ είναι ενεργό μέλος στο Χαμόγελο του Παιδιού. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου και είναι μητέρα 3 παιδιών. Έχει  διατελέσει Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ Μπουρτζίου. Με τα κοινά ασχολείται από το 1984 και θέλει να συνεχίσει, γι’ αυτό βρίσκεται δίπλα στο Γιώργο Σπύρου, γιατί με κοινό αγώνα μπορούνε να ομορφύνουν και να βοηθήσουν το χωριό να ανακάμψει από την χρόνια εγκατάλειψη.

 • Κουφαλέξη – Μπαλαμούτη Σοφία

Η Σοφία Κουφαλέξη κατάγεται από τη Χαλκίδα και μένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου. Έχει τελειώσει σχολή νοσηλευτικής και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην εστίαση. Εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει μια εθελοντική  ομάδα προστασίας αδέσποτων ζώων στην πόλη μας. Επιθυμεί την συμμετοχή της στις εκλογές δίπλα στον Γιώργο Σπύρου με στόχο την ουσιαστική παραγωγή έργου  σε νευραλγικούς τομείς της πόλης, όπως είναι οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα αδέσποτα ζώα, με το κατάλληλο ιατροφαρμακευτικό υλικό και τη δημιουργία χώρων φιλοξενίας.

 • Τουλούμη Φωτεινή   

Η Φωτεινή Τουλούμη είναι τελειόφοιτος  κομμωτικής από τις σχολές του ΟΑΕΔ. Γεννήθηκε στην Χαλκίδα και μεγάλωσε στο  όμορφο χωριό των Φύλλων.

Είναι παντρεμένη με τον Κωσταντίνο Βαβουλιώτη, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά 23 ετών   και κατοικούν στην Αγία Ελεούσα. Είναι μέλος στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καμαρίου -Φύλλων και ανήκει στους πρώτους ιδρυτές του Συλλόγου από το 2011, ενώ έχει διατελέσει  πρόεδρος του Συλλόγου από 2014  έως 2019. Ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας από το 2011.

Το 2014 ήταν  Μέλος  του Δεκαπενταμελούς συμβούλιου της ΔΟΠΠΑΧ  και βοήθησε να ξεκινήσει η λειτουργία του ΚΑΠΗ   Φύλλων, το οποίο ήταν κλειστό. Θέτει υποψηφιότητα  με τον συνδυασμό  Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα του Γιώργου Σπύρου, γιατί πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Θέλει να βλέπει τον τόπο της να αναπτύσσεται μέσα από έργα  για όλες τις ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων. Να αναβαθμιστούμε μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα και να φέρουμε τον αθλητισμό ένα βήμα παραπέρα.

 • Βαρβάρου Έφη

Η Έφη Βαρβάρου είναι Πτυχιούχος ΕΚΠΑ του τμήματος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Υπηρετεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, συμμετέχοντας με τους μαθητές της σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ομαδικότητα των παιδιών στον αθλητισμό. Υπήρξε αθλήτρια της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΓΕΧ, ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων τριών Τέκνων Ν. Ευβοίας, με πολλές δράσεις για τις τρίτεκνες οικογένειες. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου τριών Τέκνων Ν. Ευβοίας ως σήμερα, Γραμματέας του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Εύβοιας, εθελόντρια αιμοδότης στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Δασκάλων &Νηπιαγωγών Χαλκίδας. Μέλος της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χαλκίδας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ελλάδας – Κύπρου, Γ. Γραμματέας του Δ. Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας 2013 – 2022, τακτικό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης (ΠΥΣΠΕ) Ν. Εύβοιας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αθλητικών Τάξεων ( Κ.Ε.Α.Τ. ). Είναι υποψήφια γιατί πιστεύει πως ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί μια αναδυόμενη βιομηχανία που συνδυάζει τον αθλητισμό και τα ταξίδια. Συνεπώς είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη για την πόλη της Χαλκίδας, ο Αθλητικός Τουρισμός να αποτελέσει μια πολύ σημαντική οικονομική δραστηριότητα καθώς και ένα εργαλείο μάρκετινγκ για την τόνωση του τουριστικού δυναμικού, προσδίδοντας αίγλη και κάνοντάς την δημοφιλή προορισμό.

 • Λάμπρου Κυριακή

Η Κυριακή Λάμπρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην  Παραλία Αυλίδας. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μητέρα δύο παιδιών. Στο παρελθόν έχω υπάρξει μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας. Πιστεύει πως  ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους συνανθρώπους του, αλλά και να δημιουργήσει ή να συνεισφέρει στη δημιουργία μιας πόλης που αξίζει σε όλους. Εμπιστεύεται απόλυτα τον Γιώργο Σπύρου και τάσσεται μαζί του στις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας να είναι μέρος μιας ουσιαστικής αλλαγής.

 • Ελένη Λύκα – Κουμαρτζάκη    

Η Ελένη Λύκα- Κουμαρτζάκη είναι δημόσιος υπάλληλος και εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Βαθέος Αυλίδας. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ του τμήματος Δημοσιογραφίας. Έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος, του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας, μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Βαθέος Αυλίδας  και είναι αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ «Αίαντας» Αυλίδας. H ενασχόληση της με τα κοινά έγκειται στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας όλων,  αλλά πολύ περισσότερο των παιδιών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθώς η έλλειψη υποδομών και κατανόησης υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους.

 • Αγγελής Πρατσόλης  

Ο Αγγελής Πρατσόλης  εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου με κατεύθυνση Μηχανολόγος και πατέρας 3 παιδιών. Επί τρεις συνεχόμενες φορές συμμετέχει στις εκλογές, ενώ έχει ασχοληθεί με την ομάδα του ΑΟΝΑ για μεγάλο διάστημα από το πόστο του γενικού γραμματέα και γενικού αρχηγού. Επιθυμεί μια άμεση αλλαγή για την πόλη του που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά του. Συμμετέχει λοιπόν και σε αυτές τις εκλογές δίπλα στον Γιώργο Σπύρου, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

 • Αθανασίου Άγγελος     

Ο Άγγελος Αθανασίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Έχει φοιτήσει στην Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων και είναι Ανώτατος Αξιωματικός εν αποστρατεία . Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει υπηρετήσει σε μονάδες της παραμεθόριου καθώς και σε θέσεις επιτελείων. Πιστεύει ότι Χαλκίδα δεν είναι μόνο η παραλία αλλά  και όλοι οι άλλοι  που ζούνε σε αυτή την πόλη. Διαμένει στην Ανθηδόνα και ζητάει την ψήφο σας, για να σας εκπροσωπήσει στις επερχόμενες εκλογές.

 • Σούλας Ιωάννης

Ο Ιωάννης Σούλας γεννημένος στην Γενική Κλινική Άγιος Νικόλαος του πατέρα του, Σπυρίδωνα Σούλα, στην Χαλκίδα το 1971, είναι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας. Είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής στην Λάρισα, με εμπειρία και εργασία στην έρευνα βιολογικής καταπολέμησης παθογόνων με αιθέρια έλαια και έρευνα σχετικά με την επίδραση αλατότητας εδαφών στην φυτρωτική ικανότητα των σπόρων, στα εργαστήρια του University of Wolverhampton το 1998. Από το 2004 εκπαιδεύεται από την ιδιωτική εταιρεία ασφαλίσεων Interamerican και εργάζεται ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος. Από το 2013 είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ασφαλειών στο κέντρο της Χαλκίδας, “ασφαλίΖΕΙΝ φυσικά”. Είναι παντρεμένος με την Μαριέττα Σκουμπρή, ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος με είδη σπιτιού (livingznv) στο κέντρο της Χαλκίδας, και πατέρας δύο τέκνων 19 και 6 ετών. Είναι μέλος της Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας και της Χορωδίας Cantus. Επιθυμεί με την εργασία και την δημιουργικότητά του να συμβάλει στην ανάπτυξη της διευρυμένης πόλεως της Χαλκίδας, λαμβάνοντας υπόψιν την διαχείρισή του εντός του αστικού ιστού περιβάλλοντος. Με κίνητρο τον τουρισμό να φτιάξουμε μία πόλη, όπου πρώτα θα διαβιούν οι πολίτες της με υποδομές, για χαρούμενα παιδιά, ενήλικες, υπερήλικες &  αδύναμες ομάδες. Βιώνοντας ενεργά την ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία του τόπου με εξωστρέφεια να χαράξουμε μία νέα πορεία ΑΜΕΣΑ, χωρίς πολλά λόγια.

 • Κακαρά Σταμάτα (Στάμυ)     

Η Σταμάτα Κακαρά (Στάμυ) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό Χαλκίδας. Σπούδασε Θέατρο, Κλασσικό χορό και Δημοσιογραφία και εργάστηκε σαν Ηθοποιός, Διευθύντρια Παραγωγής και Δημοσιογράφος. Μαθήτρια ακόμα της σχολής, ξεκίνησε να εργάζεται σαν επαγγελματίας, δίπλα σε καταξιωμένους συναδέλφους της και μέχρι σήμερα, καταξιωμένη πλέον και η ίδια, συμμετέχει με πρωταγωνιστικούς και βασικούς ρόλους στο Θέατρο, στον Κινηματογράφο και τη Τηλεόραση, ενώ επιμελείται και παρουσιάζει δικές της εκπομπές στο Ραδιόφωνο και τη Τηλεόραση. Έχει συμμετάσχει σε Διαφημιστικά Σποτ, σε πλήθος Μεταγλωττίσεων και Εκφωνήσεων, έχει αναλάβει ως Υπεύθυνη Διευθύντρια Παραγωγής του Μεταγλωττιστικού Τμήματος της ΕΡΤ, διδάσκει το μάθημα της Αγωγής Προφορικού Λόγου, συνεργάζεται με Εταιρείες Τηλεοπτικών Παραγωγών του εξωτερικού και έχει διατελέσει Σύμβουλος Δημάρχου, σε θέματα Τύπου και προβολής του Δήμου. Είναι παντρεμένη με τον Ηθοποιό και Σκηνοθέτη Γιώργο Χατζηγεωργίου και έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο Πανόραμα Μαλακώντα του Δήμου Χαλκιδέων. Μαζί διαχειρίζονται το Κανάλι στο YouTube «GSTV» και έχουν να επιδείξουν σπουδαίο Κοινωνικό Έργο σε αστέγους, εξαρτημένους κ.α. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν μια Ηχητική Δραματοποιημένη Παραγωγή, θρησκευτικού χαρακτήρα, που θα απευθύνεται σε συνανθρώπους μας με προβλήματα στην όραση, αναλφάβητους, ασθενείς κ.α. και μία φιλοζωικού χαρακτήρα, με θέμα τα εγκαταλειμμένα ζωάκια. Οπλισμένη με γνώση, εμπειρία και κυρίως αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και βιώνει τη καθημερινότητά της, θέτει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος Χαλκιδέων, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Σπύρου θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο της στους συμπολίτες της.

 • Καραμπιτσάκος Φώτης

Ο Φώτης Καραμπιτσάκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει μόνιμα  στο Βαθύ Αυλίδας. Είναι  παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Σπούδασε  στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας και εργάζεται εδώ και  11 χρόνια  σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός Μηχανικού. Υπήρξε αθλητής και μέλος του ΔΣ του Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκίδας. Κλήθηκε να συμμετέχει στα κοινά από μια ομάδα ανθρώπων, τους οποίους εκτιμά και με τους οποίους μοιράζεται τους ίδιους στόχους, προβληματισμούς και όραμα για την πόλη μας, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, συνθέτοντας έναν ανεξάρτητο συνδυασμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από παραλία της Αμαρύνθου

Νέα Ηγουμένη στην Ιερά Μονή Γαλατάκη