Γιώργος Ζέρβας για το θάνατο του 13χρονου στο Γυμνό: “Δυστυχώς δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε στη ζωή έναν 13 χρόνο αθλητή”

ΖΕΡΒΑΣ 13ΧΡΟΝΟΣ

Απέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 13χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμμετέχοντας σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Γυμνό της Ερέτριας, έχασε την ζωή του.

Ο Γιατρός Γιώργος Ζέρβας, ήταν ένας από τους πέντες γιατρού που επί μιαμιση ώρα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον νεαρό αθλητή στην ζωή.

Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Ζέρβας μιλά για την προσπάθεια αυτή και τον νεαρό:

Με τους συναδέλφους μου σήμερα ζήσαμε μια πρωτόγνωρη, δυσάρεστη εμπειρία…Μετά από μιάμιση ώρα ΚΑΡΠΑ δυστυχώς δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε στη ζωή έναν 13 χρόνο αθλητή…Ένα παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του…Καταλαβαίνουμε ό,τι μπροστά στη αξία της ανθρώπινης ζωής όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες…Ειδικά στον δύσκολο καιρό της πανδημίας, συνεχίζουμε όλες μας τις δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στον τακτικό και σχολαστικό προληπτικό έλεγχο!!!

Η Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας επίσης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον 13χρονο:

Λόγω του τραγικού συμβάντος πού έγινε στο γήπεδο της Γυμνού, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή ενα νέο παιδί, της ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, και στην ομάδα του