Η Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΚΥ Ψαχνών Νίκο Δήμου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλη Καλαβρή

καραμπατσόλη

Το Κέντρο Υγείας Ψαχνών επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Υποψήφια Βουλευτής Ν. Ευβοίας με την ΝΔ και στενή συνεργάτης του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλη Καλαβρή.

Η κυρία Καραμπατσόλη συνεχάρη τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Νίκο Δήμου για την πολύ καλή οργάνωση τόσο του ΚΥ στα Ψαχνά αλλά και των υπολοίπων στον Δήμο Ερέτριας και ενός μέρους του Δήμου Χαλκιδέων τα οποία υπάγονται σε αυτό των Ψαχνών. Εν συνεχεία ενημερώθηκε για την προγραμματισμένη πρόσληψη ενός παιδιάτρου την ερχόμενη εβδομάδα καθώς επίσης άκουσε τι άλλες ανάγκες μπορεί να έχει η Δομή ώστε να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί σε όποια ανάγκη υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Υποσχέθηκε ότι άμεσα θα επικοινωνήσει τόσο με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για την τοποθέτηση ακόμα δύο ιατρών (Καρδιολόγο και Οδοντίατρο) στο ΚΥ.