Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας συμμετείχε στην Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας»

Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας

Με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας».

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας καθημερινά πλέον στις συναλλαγές τους.

Η Πρόεδρος επεσήμανε την απόλυτη ανάγκη για τη καθιέρωση ενός αποτελεσματικού Δημόσιου μηχανισμού που θα απελευθερώσει πολύτιμο χώρο και χρόνο για τον δημόσιο τομέα, θα περιορίσει τις «φυσικές» επαφές ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και θα απαλλάξει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες από ένα μεγάλο λειτουργικό και οικονομικό βάρος.

Η πρόταση τέθηκε διότι πολλές φορές η πολυπλοκότητα και η καθυστέρηση στην παροχή των υπηρεσιών, σε συνάρτηση με την πολυδιάσπαση των φορέων που εμπλέκονται σε ένα θέμα το οποίο απασχολεί την επιχείρηση, αποτελούν λόγους χρονοβόρας ταλαιπωρίας για τους επιχειρηματίες.

Η Διαδικτυακή Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ευβοίας.

Η Πρόεδρος
Αγιοστρατίτη Παρασκευή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τραγελαφικές εικόνες στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Δίπλα στην μαιευτική κλινική η νέα πτέρυγα Covid 19 – Δείτε πως χώρισαν τις εισόδους [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΘΡΙΛΕΡ στην Χαλκίδα: Πτώμα βρέθηκε κρεμασμένο σε απόμερο μέρος στην Δροσιά

Χαλκίδα Ευβοίας: Κλέφτες άνοιξαν και πήραν ότι βρήκαν σε 3 καταστήματα γνωστού επιχειρηματία – Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της ληστείας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κάρυστος: 40χρονη έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Τουλάχιστον 100.000 ευρώ η λεία των απατεώνων

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο