Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει την ανάπλαση της παραλίας στη Νέα Αρτάκη

10 Νοεμβρίου 2020, 5:37 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Σπύρος Γεροντίτης Φάνης Σπανός Γιώργος Κελαϊδίτης

Στη ριζική αλλαγή του παραλιακού μετώπου της Νέας Αρτάκης συμβάλλει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υλοποιώντας πρόταση του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας (Ο.Λ.Ν.Ε.).

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή των Rapid Test σε Στενή – Μακρυκάπα – Καθενούς – Θετικό 1 από αυτά

Τη σχετική προγραμματική σύμβαση του έργου «Διαμόρφωση δασυλλίου κεντρικής παραλίας Νέας Αρτάκης», προϋπολογισμού 260.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Ν.Ε. κ. Σπύρος Γεροντίτης.

Με την υλοποίησή της, θα εκτελεστούν εργασίες πλήρους αισθητικής αναβάθμισης του δασυλλίου, του περιβάλλοντος χώρου και του παραλιακού μετώπου της Νέας Αρτάκης. Ειδικότερα, θα κατασκευαστούν νέα πεζοδρόμια και ράμπες ΑΜΕΑ, θα γίνει αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων, θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά και καθίσματα από σκυρόδεμα και ξύλο, ενώ θα εκσυγχρονιστεί πλήρως και η παιδική χαρά της περιοχής.

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στη Νέα Αρτάκη, με ένα ακόμη έργο αισθητικής αναβάθμισης στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής. Σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Ν.Ε., υλοποιούμε ένα έργο με αναπτυξιακό πρόσημο για τους Αρτακηνούς που θα απολαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερο μέρος της παραλιακής ζώνης, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο όμορφο προορισμό», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Ν.Ε. κ. Σπύρος Γεροντίτης τόνισε: «Πρόκειται για ένα έργο που δίνει στην Νέα Αρτάκη την όψη που της αξίζει. Μία παραλία κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να υποδέχεται τον επισκέπτη με καλές υποδομές και να του παρέχει υπηρεσίες υψηλής υπεραξίας. Η Περιφέρεια και ο ΟΛΝΕ συνεχίζουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν έργα αναπτυξιακής προοπτικής.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.