Η πίκρα έφερε την ανεξαρτητοποίηση – Εκτός συνδυασμού Ψαθά ο Αλέξανδρος Θεοδοσίου

Με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Διρφύων Μεσσαπίων Αλέξανδρος Θεοδοσίου, έκανε γνωστή την απόφαση του για ανεξαρτητοποίηση από τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε η απόφαση του ίδιου του συνδυασμού να μην προταθεί προς ψήφιση για την θέση της Προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, σε προσυμβούλιο την ίδια ημέρα, λίγο πριν ξεκινήσει η έκτακτη συνεδρίαση για την εκλογή του νέου προεδρείου, πρότεινε να ψηφιστεί ανάμεσα στον Σπύρο Ραπτάκη και τον Αλέξανδρο Θεοδοσίου ποιος θα προταθεί στην συνεδρίαση ως υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού επέλεξαν για ακόμα μια φορά τον Σπύρο Ραπτάκη. Αυτό φυσικά πίκρανε τον εν αποστρατεία Αντιναύαρχο Αλέξανδρο Θεοδοσίου, ο οποίος αποχώρησε πριν την λήξη της συνεδρίασης φανερά απογοητευμένος, μάλιστα χωρίς να ψηφίσει για τις επιτροπές.

Η ανακοίνωση του Αλέξανδρου Θεοδοσίου:

“Σήμερα 13 Ιανουαρίου 2022, απέστειλα στο Προεδρείο του Δημοτικου Συμβουλίου του Δήμου Διρφυων Μεσσαπίων, επιστολή ανεξαρτητοποίησης ως Δημοτικός Σύμβουλος από τον συνδυασμό ¨ΔΗΜΟΣ¨ του Δημάρχου κ. Γεωργίου Ψαθα και συνεχίζω πλεον ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Διαβεβαιώνω όλους τους συμπολίτες μου οτι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο του τόπου και την ευημερία των πολιτών, με ολες μου τις δυνάμεις, αντικειμενικά, αμερόληπτα και δίκαια.”

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια