Η Τζοβάνα Γκόγκου στο μέτωπο της φωτιάς: “Γιατί και φέτος είμαστε θεατές της φωτιάς;”

105375150 350419989258916 524996420656101864 n

Από την πρώτη στιγμή και η Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο σημείο της Φωτιάς μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κωνσταντάκη.

Γιώργος Ψαθάς στο eviathema.gr: Η ζημιά που θα μπορούσε να προκληθεί από τις φωτιές θα μπορούσε να είναι μεγάλη. Η μέρα λήγει αισίως [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Η Κ. Γκόγκου έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο eviathema.gr σχετικά με τις φωτιές: “Η αγγελία για την φωτιά ήταν στις 1:07 αμέσως κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική και όλοι οι φορείς. Αποφευχθεί να επεκταθεί στο συμπαγές δάσος, αυτή ήταν και η μεγάλη δυσκολία διότι αν επεκτεινόταν καταλαβαίνεται ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Αυτή τι στιγμή η πυρκαγιά είναι σε ύφεση παραμένουν εκεί οχήματα και θα παραμείνουν και αύριο.ας ελπίσουμε ότι και με τη βοήθεια του καιρού θα πάνε όλα καλά και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι όταν βρισκόμαστε σε έναν τόπο που περιβάλλεται από δάση πρέπει οι αντιπυρικές ζώνες να ανοίγονται κανονικά να λειτουργούν προστατευτικά και προληπτικά.

Ενώ επίσης πρόσθεσε: “Πέρυσι στο δήμο μας χάσαμε 25.000 στρέμματα, όχι μόνο γιατί η φωτιά ήταν δύσκολη αλλά γιατί δεν υπήρχε η πρόληψη στο να ανοιχτούν όλοι οι δρόμοι και να υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες όπως οφείλουν να υπάρχουν.”