,

Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος: Εγγραφές στα σεμινάρια Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας

19 Οκτωβρίου 2020, 10:17 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Μαθήματα Νοηματικής Χαλκίδα

Σεμινάρια Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας: Γνωστοποιείται η συνέχιση της λειτουργίας των Σεμιναρίων Γνωριμίας με τον πολιτισμό των Κωφών κατά το εφετινό σχολικό έτος 2020 – 2021.

Ψαχνά Ευβοίας: Δύο κρούσματα κορονοϊού – Ινδικής καταγωγής τα άτομα

Όπως είναι ήδη γνωστό, τα προηγούμενα έτη, τα Σεμινάρια λειτούργησαν με μεγάλη επιτυχία και το ίδιο ευελπιστούμε να γίνει κι’ εφέτος, παρά τις δυσκολίες που προέρχονται από την παρουσία του νέου κορωνοϊού.

Τα Σεμινάρια θα γίνουν διαδικτυακά, δεδομένων των νέων συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας. Όπως πάντοτε, το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει δύο επίπεδα: το πρώτο για τους αρχαρίους και το δεύτερο για τους περισσότερο προχωρημένους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, πατώντας τον σύνδεσμο: https://forms.gle/34CpX2zEPiJ9AdMh7 και συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 και θα γίνονται διαδικτυακά κάθε Δευτέρα, 6:00 – 7:00 μ.μ. για τους αρχαρίους και 7:00 – 8:00 μ.μ. για τους προχωρημένους.

Επιπλέον, θα επαναλειτουργήσουν, οι συναντήσεις των κωφών αδελφών μας, με Κατηχητικά μαθήματα, αλλά και την μεταξύ τους επικοινωνία, από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ. και κάθε Κυριακή, διαδικτυακά.

Υπεύθυνος σε όλη αυτή την προσπάθεια θα συνεχίσει να είναι ο Αρχιμ. Ιωάννης Καραμούζης, Ιεροκήρυξ, προς τον οποίο μπορείτε να απευθύνεσθε για οποιαδήποτε πληροφορία (τηλ. 22210.86662).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.