Κακοκαιρία: Αργία αύριο Τετάρτη για Εύβοια και Βοιωτία με… χρονοκαθυστέρηση

ΨΑΧΝΑ ΧΙΟΝΙ ΝΕΟ11

Παρατείνεται και την Τετάρτη η γενική αργία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τρίτης για την κακοκαιρία Ελπίς.

Στην ανακοίνωση για την παράταση της αργίας και για αύριο, Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας συμπεριλήφθηκαν μόνο τέσσερις περιφέρειες της χώρας. Συγκεκριμένα την Αττική, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ εκτός έμειναν Εύβοια και Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί νέο ΦΕΚ από την Κυβέρνηση που θα συμπεριλαμβάνονται οι δύο αυτές περιφερειακές ενότητες της Στερεάς Ελλάδας κάτι που δυστυχώς έρχεται να προστεθεί στην πρόχειρη οργάνωση της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας μετά το φιάσκο της Αττικής οδού.

Καταπέλτης η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Τζοβάννα Γκόγκου για την εξαίρεση της Εύβοιας από την αργία της Τετάρτης λόγω της κακοκαιρίας. Σε ανάρτησή της ανέφερε τα εξής:

“Εξαίρεση της Εύβοιας από την αυριανή αργία! Απόφαση αδικαιολόγητη για τα δεδομένα των συνθηκών μας και ιδιαίτερα του Δήμου μας, Διρφύων Μεσσαπίων με τον μεγαλύτερο ορεινό όγκο στην Εύβοια. Χωριά και περιοχές αποκλεισμένες με χιλιάδες προβλήματα ηλεκτροδότησης και πρόσβασης .
Με ποια και τίνος ευθύνη θα μετακινηθούν με ασφάλεια οι εργαζόμενοι στην εργασία τους και δη αυτοί που μένουν σε χωριά;
Βουλευτές,Περιφέρεια ,Δήμοι ας μεριμνήσουν για να συμπεριληφθεί και η Εύβοια και ιδιαίτερα ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων στην αυριανή αργία!”

Νωρίτερα Ένταση προκλήθηκε στον ΑΝΤ1 ανάμεσα στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και στον Βαγγέλη Περρή. Ο περιφερειάρχης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την στάση της περιφέρειας στην κακοκαιρία και εκείνη την στιγμή υπήρξε έκρηξη από τους παρουσιαστές.

Δεν καταλάβατε τίποτα, τίποτα!  Δεν πήρατε χαμπάρι… Βγήκατε να κάνετε φθηνή πολιτικη», σημείωσε ο Β. Περρής φανερά εκνευρισμένος.

Ο Γ. Πατούλης συνέχισε να παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός, τονίζοντας πως δεν θα σχολιάσει αυτός το τι έγινε στην Αττική οδό, προκαλώντας την έκρηξη, του Γιώργου Λιάγκα.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια