Κακοκαιρία: Λάθος της Περιφέρειας η μη ένταξη Εύβοιας και Βοιωτίας στην αυριανή αργία;

ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΙΟΝΙ2

ΚΟΥΙΖ έθεσε ο Πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, για το θέμα της μη ένταξης της Εύβοιας και της Βοιωτίας στην λίστα με τις περιοχές οι οποία και αύριο θα έχουν αργία λόγω της κακοκαιρίας.

Η ανάρτηση ανέφερε το εξής: “… Ποιος ξέρει τον λόγο που δεν περιελήφθη αρχικά η ΕΥΒΟΙΑ και η ΒΟΙΩΤΙΑ στην αυριανή αργία, που μετά διορθώθηκε.. Επειδή μας αγνόησαν η ….Μήπως επειδή η Περιφέρεια Στερεάς δήλωσε ότι όλα λειτουργούν καλώς;;;;; Εγώ έχω ενημέρωση! Πάντα έχω ενημέρωση…”

Όπως δημοσίευσε λίγο νωρίτερα το eviathema.gr, Στην ανακοίνωση για την παράταση της αργίας και για αύριο, Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας συμπεριλήφθηκαν μόνο τέσσερις περιφέρειες της χώρας. Συγκεκριμένα την Αττική, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ εκτός έμειναν Εύβοια και Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται να δημοσιευθεί νέο ΦΕΚ από την Κυβέρνηση που θα συμπεριλαμβάνονται οι δύο αυτές περιφερειακές ενότητες της Στερεάς Ελλάδας κάτι που δυστυχώς έρχεται να προστεθεί στην πρόχειρη οργάνωση της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας μετά το φιάσκο της Αττικής οδού.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια