Η Καραμπατσώλη Βουλευτής;

καραμπατσολη

Την παραίτηση του από τον προεκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος Σπύρος Πνευματικός μετά το σάλο που προκλήθηκε από την δήλωση του για τους καρκινοπαθείς σε τελικό στάδιο και το μεγάλο κόστος της παράτασης ζωής τους στο σύστημα υγείας.

Αυτή όμως η παραίτηση δημιουργεί και άλλες πολιτικές καραμπόλες και φέρνει στη βουλή (σε περίπτωση που στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με το νέο εκλογικό νόμο η Νέα δημοκρατία πάρει και τρίτη έδρα) την Κωσνταντίνα Καραμπατσόλη.

Η κυρία Καραμπατσώλη βρέθηκε στην τέταρτη Θέση του ψηφοδελτίου με 5.193 ψήφους  μετά τον κύριο Πνευματικό που κατέλαβε την τρίτη  με 14.973 ψήφους -πρώτος ήταν ο Θανάσης Ζεμπίλης(18.334) και δεύτερος ο Σίμος Κεδίκογλου (15.809).

Έτσι λοιπόν η κυρία Καραμπατσώλη που  έπαιξε πολιτικό μπλακ-τζακ τράβηξε φύλο από δεκαεννιά και της βγήκε διπλό κούπα!!!

Όχι μόνο δεν κάηκε αλλά έβγαλε το απόλυτο εικοσιένα και μάζεψε τις μάρκες απ’ όλο το τραπέζι των εκλογών της Νέας δημοκρατίας στην Εύβοια

Εάν η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίσει και Τρίτη έδρα στην Εύβοια με την ενίσχυση που δίνει ο νέος εκλογικός νόμος που ισχύει για τις εκλογές της 25 Ιουνίου και αντικατέστησε τον προηγούμενο της απλής αναλογικής που εφαρμόστηκε στις 21 Μαΐου πιθανόν να ορκιστεί βουλευτής της Εύβοιας μετά την παραίτηση του κυρίου Πνευματικού..

Στην πολιτική όπως και στη ζωή το μόνο σίγουρο είναι  ότι δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο!