Κάρυστος: Από τα 323 Rapid Test 1 θετικό – Λευτέρης Ραβιόλος: “Στους συμπολίτες μας που νοσούν εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και σύντομα υγιείς.”

Rapid Test στην Κάρυστο - Κρούσματα

Σε σύνολο 323 ελέγχων για τη διασπορά του ιού COVID -19 που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρύστου βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα το οποίο ενημερώθηκε και έλαβε σχετικές οδηγίες.

Ψαχνά Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο στα Δυο Βουνά – Άγιο είχε ο οδηγός – “Σμπαράλια” το ΙΧ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος με αφορμή τα θετικά κρούσματα δήλωσε τα εξής: “Στους συμπολίτες μας που νοσούν εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και σύντομα υγιείς. Είμαστε δίπλα τους και η σκέψη μας συμπαρίσταται στον αγώνα τους.

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους, την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα τον περιφερειάρχη κ. Σπανό, το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου για την άψογη συνεργασία, τον ΕΟΔΥ, καθώς και όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια. Συνεχίζουμε τη μάχη με προληπτικούς ελέγχους στα Στύρα, στο Μαρμάρι και στην Κάρυστο το Σάββατο 13/02, για τους οποίους θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Θωρακίζουμε το Δήμο μας απέναντι στον αόρατο εχθρό, παραμένουμε σε εγρήγορση, προσέχουμε και τηρούμε αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Λίγο ακόμα υπομονή και σύντομα θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί!”

Χαλκίδα Ευβοίας: Ηχηρό το μήνυμα αγανάκτησης του Σωματείου Εστίασης Εύβοιας – Πάνω από 400 επιχειρηματίες παρέδωσαν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΧΑΜΟΣ ΚΑΣΤΕΛΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Επεισόδια σε κορονοπάρτυ στον οικισμό των Ρομά – Στο σημείο η αστυνομία [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Συνεχίζονται τα Κορονοπάρτυ στην περιοχή της Χαραυγής από Ρομά

Νέα Αρτάκη: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για επεισόδιο πυροβολισμών μεταξύ Ρομά [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο