Εύβοια: Καταδικάστηκε μαγαζάτορας από την Αμάρυνθο για ψευδή καταμήνυση σε αστυνομικούς

Καταδικάστηκε μαγαζάτορας από την Αμάρυνθο για ψευδή καταμήνυση σε αστυνομικούς
Καταδικάστηκε μαγαζάτορας από την Αμάρυνθο για ψευδή καταμήνυση σε αστυνομικούς

Εύβοια: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος επιχειρηματίας από την Αμάρυνθο ο οποίος κατέθεσε μήνυση για παράβαση καθήκοντος σε αστυνομικούς και εντέλει καταδικάστηκε για ψευδή καταμήνυση σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή. Όλες οι εξελίξεις στο eviathema.gr

Ο Συγκεκριμένος επιχειρηματίας που έχει κλαμπ-καφε στην Αμάρυνθο είχε δεχθεί καταγγελίες πολιτών επειδή έβαζε στο κατάστημα του πολύ δυνατά την μουσική και σε ακατάλληλη ώρα.

Η υπόθεση έγινε το 2014 όπου οι αστυνομικοί μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των γειτόνων πήγαν στο μαγαζί του και τον συνέλαβαν.

Αυτό δεν άρεσε στον επιχειρηματία ο οποίος τους κατέθεσε μήνυση για παράβαση καθήκοντος..
Η υπόθεση αυτή κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια μετά από αναβολές και εφέσεις ώσπου πριν λίγες μέρες τελεσιδίκησε και στον ανώτερο βαθμό εις βάρος του επιχειρηματία.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί που είχαν δεχθεί μήνυση από τον ίδιο για παράβαση καθήκοντος τον είχαν μηνύσει με τη σειρά τους για ψευδή καταμήνυση.

Τελικά εφόσον βγήκε και η οριστική απόφαση εις βάρος του έγινε και το δικαστήριο της ψευδούς καταμήνυσης και ο μαγαζάτορας από την Αμάρυνθο καταδικάστηκε σε εννιά μήνες με αναστολή για ψευδή μήνυση εις βάρος των αστυνομικών!