υπάλληλο αντιπροσωπίας τσιγάρων στη Χαλκίδα
in

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απαράδεκτη συμπεριφορά από υπάλληλο αντιπροσωπίας τσιγάρων στη Χαλκίδα

Καταγγελία από αναγνώστη στο eviathema.gr με αφορμή την απαράδεχτη συμπεριφορά  υπαλλήλου της εν λόγω αντιπροσωπείας και δεν είναι η πρώτη φορά.

Οι αντιπροσωπίες καπνού όπως είναι γνωστό, είναι μονοπωλιακές σε κάθε νομό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη επιλογή για τους επαγγελματίες να αγοράσουν τα προϊόντα καπνού από αλλού.

Συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων, το μεσημέρι της Παρασκευής πήγε να προμηθευτεί προϊόντα καπνού για το κατάστημά του, που εδρεύει στην Εύβοια, με αποτέλεσμα να διωχθεί κακήν κακώς από τον υπάλληλο της αντιπροσωπίας χωρίς μάλιστα να διευκρινίσει τον λόγο.

Σε επικοινωνία του ιδιοκτήτη του καταστήματος με τον  υπεύθυνο της αντιπροσωπίας το συγκεκριμένο γεγονός του φάνηκε αδιανόητο, μιας και όπως ανέφερε ο υπεύθυνος, όλοι οι πελάτες πρέπει να εξυπηρετούνται, αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημείο που να μπορούν να εφοδιαστούν με τα συγκεκριμένα είδη.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που στην συγκεκριμένη αντιπροσωπία συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Φυσικά  όλες οι αντιπροσωπίες καπνού στην Χαλκίδα εξυπηρετούν στο μέγιστο τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και περιπτέρων που επιβιώνουν και βγάζουν το καθημερινό μεροκάματο, εκτός από την συγκεκριμένη”, ανέφερε ο καταγγέλλων στο eviathema.gr ο οποίος φανερά αγανακτισμένος θα απευθυνθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ευβοίας δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Snoop Dogg – «Mε εξανάγκασε σε στοματικό σεξ»