Καταγγελία σοκ στην Κύμη: Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας και γιού μέσα στην αυλή του σπιτιού τους – “Έπιασε την μάνα μου από τα μαλιά και την έσερνε στο έδαφος” [ΒΙΝΤΕΟ]

ξυλοδαρμος κυμη

Σοκ και δέος προκαλεί περιστατικό ξυλοδαρμού μιας μητέρας και τους γιού της στην Κύμη της Εύβοιας μέσα στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο άνδρας περιγράφει σε βίντεο το οποίο αναίβασε σε κοινωνική πλατφόρμα και μέσα σε λίγες ώρες πήρε χιλιάδες προβολές, αυτά που βίωσε εκείνος και η μητέρα του την Παρασκευή.

Το θύμα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άκουσε αδέσποτα σκυλιά της περιοχή απέξω να ουρλιάζουν. Βγαίνοντας έξω είδε σοκαρισμένος τον γείτονα του να τα χτυπάει με τάβλες για άγνωστο λόγο και ενώ του ζήτησε να σταματήσει τότε άρχισε ο εφιάλτης για εκείνον και την μητέρα του.

Ο γείτονας μαζί με τον πατέρα του άρχισαν να χτυπούν τους δύο πρώτους δυνατά με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν σε όλο το σώμα ενώ μάλιστα δεν δίστασαν να σήρουν την μητέρα του από τα μαλιά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο θύματα προχώρησαν σε σχετικές καταγγελίες στο ΑΤ Κύμης.

Δείτε ολόκληρη την καταγγελία: