Βάκα Κεδικογλου
in

Κεδίκογλου και Βάκα σε κοινή εμφάνιση με πολλαπλούς αποδέκτες

Στο Lobby food bar για ποτό η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου αυτή την ώρα πίνουν ποτό και συζητούν για τι άλλο… Τις εκλογές!

Προφανώς όταν ένας βουλευτής της Εύβοιας και η Δήμαρχος της πρωτεύουσας του νομού αποφασίζουν να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση δεν το κάνουν μόνο για την καλλιέργεια φιλικών σχέσεων.

Θα μπορούσαν να συναντηθούν στο δημαρχείο ή στο γραφείο του υφυπουργού εάν ήθελαν να έχουν συνεργασία για να επιλύσουν ένα πρόβλημα της Χαλκίδας .

Όμως η κοινή δημόσια εμφάνιση στην πολιτική παίζει το ρόλο  του μηνύματος προς όλες τις κατευθύνσεις.

Είναι γνωστό πως στις εκλογικές αναμετρήσεις της αυτοδιοίκησης αλλά και τις εθνικές εκλογές οι βουλευτές και οι δήμαρχοι είναι προσεκτικοί τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις τους όσο και στα μηνύματα που περνάνε στις αντίπαλες πλευρές για να μην δημιουργήσουν πολιτικές τριβές που θα τους στοιχίσουν στην εκλογική μάχη…
Για παράδειγμα οι αντίπαλοι στο ψηφοδέλτιο του Σίμου Κεδίκογλου δεν θα έβλεπαν με καλό μάτι αυτή τη συνάντηση όπως και oι αντίπαλοι της Έλενας  Βάκα στις δημοτικές εκλογές.

Φαίνεται όμως πως τα στρατόπεδα έχουν διαμορφωθεί ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, άρα Κεδίκογλου και Βάκα έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για τις πολιτικές τους συμμαχίες και δεν το κρύβουν.

Ισως γιατί και οι αντιμαχόμενες πλευρές έχουν κάνει το ίδιο..

Αυτό σημαίνει πως όταν κανείς δεν κρύβει πλέον τις πολιτικές του συμμαχίες ότι η σύρραξη θα είναι γενικευμένη , ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και οι μάχες θα είναι αδυσώπητες μέχρι τελικής πτώσεως και εξόντωσης του (εν προκειμένω πολιτικού) αντιπάλου!

Λιμεναρχίο Χαλκίδας

Εύβοια: Τα παράνομα ψάρια δόθηκαν σε ιδρύματα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Κολωνός

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της