Κλειστά τμήματα και σχολεία την Δευτέρα 12/10 λόγω κορονοϊού – Ποια κλείνουν στην Εύβοια

2ο γυμνάσιο χαλκίδας

Κλειστά σχολεία την Δευτέρα 12/10 και τις επόμενες ημέρες. Η λίστα του Υπουργείου Παιδείας..

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Πάνω από 159 τμήματα σε σχολεία σε όλη τη χώρα, αλλά και ολόκληρες εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 12/10/2020 αλλά και τις ερχόμενες μέρες.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ TH ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10: Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας με τα κλειστά τμήματα ή και ολόκληρα σχολεία στην Αθήνα και όλη τη χώρα, συνεχώς μεγαλώνει συμπεριλαμβανομένων και αυτά της Εύβοιας στην Χαλκίδα καθώς ο κορονοϊός και η έξαρση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα τα κρατήσουν κλειστά για την Δευτέρα και για τις επόμενες ημέρες.

Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς).

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στους δήμους της περιοχής, αναγκάζουν τις υγειονομικές Αρχές να κλείσουν τα σχολεία, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Εντύπωση κάνει το γεγονός πως σε κάποια σχολεία κλείνουν μόνο τα τμήματα που εμφάνισαν κρούσματα και όχι ολόκληρο το σχολικό συγκρότημα ή και το σχολικό συγκρότημα που μπορεί να συστεγάζεται με το πρώτο όπως για παράδειγμα το 2ο γυμνάσιο Χαλκίδας.

Ειδήσεις Σήμερα: 

O 35χρονος Χαλκιδέος blogger της συμφοράς – Σωρεία τα ψευδή δημοσιεύματα

ΕΚΠΑ Ψαχνών: Υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Δύο Κρούσματα Κορονοϊού στο 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας – Χωρίς να γίνουν τεστ σε καθηγητές και μαθητές επαναλειτουργεί την Πέμπτη – Τι δήλωσε η Διευθύντρια στο eviathema.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr