Συνελήφθη στην Εύβοια ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο διακεκριμένες κλοπές σε μίνι μάρκετ της Σκιάθου. Ο συνεργός του αναζητείται από τις αρχές.
Οι δύο δράστες, προσποιούμενοι τους πελάτες, κατάφεραν να αφαιρέσουν μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων από δύο καταστήματα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της απασχόλησης. Συγκεκριμένα, έκλεψαν συνολικά 380 πακέτα τσιγάρων.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, η αστυνομία εντόπισε το όχημα των δραστών στην Εύβοια, όπου ο συλληφθείς το οδηγούσε. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 537 πακέτα καπνικών προϊόντων, τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από κλοπές. Επίσης, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκεται σε εξέλιξη.












