,

Κωνσταντίνος Τσάμαρης: Πλήθος μεταναστών περιφέρεται ανενόχλητο στην Χαλκίδα, Έχουν ελεγχθεί όλοι με τεστ και έχουν βρεθεί αρνητικοί και κυκλοφορούν ανενόχλητοι?

11 Μαΐου 2020, 6:31 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σε ανάρτησή του ο Κωσνταντίνος Τσάμαρης, Πολιτικός Μηχανικος Τ.Ε. και Αναπληρωτής Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής της Εύβοιας αναφέρεται σε ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα, κατά τις βραδινές ώρες στην παραλία της Χαλκίδας, περιφέρονται ομάδες μεταναστών. Χωρίς καμία χριά ρατσισμού, ο κ. Τσάμαρης διερωτάται:  Είχε αναφέρει από το Υπουργείο Υγείας οτι βρέθηκαν πάνω από 20 κρούσματα του Κωρονοϊου στο camp όπου διαμένουν.Έχουν ελεγχθεί ολοι με τεστ και έχουν βρεθεί αρνητική και κυκλοφορούν ανενόχλητοι? 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ρεπορτάζ στο Δήμο Χαλκιδέων – Πρωτόγνωρη η επιστροφή των μαθητών της Γ Λυκείου στα σχολεία

Αν κάποιος κατεβαίνει και περπατάει αυτές τις ημέρες στην παραλία της Χαλκίδας, θα παρατήρηση αυτή την εικόνα. Μετανάστες σε ομάδες άνω των 10 ατόμων Να περιφέρονται παντού ανενόχλητοι.

Και έχω την εξής απορία.
Είχε αναφέρει από το Υπουργείο Υγείας οτι βρέθηκαν πάνω από 20 κρούσματα του Κωρονοιου στο camp όπου διαμένουν.
Έχουν ελεγχθεί ολοι με τεστ και έχουν βρεθεί αρνητική και κυκλοφορούν ανενόχλητοι? Διότι τόσο καιρό δεν μας έλεγαν για έναν φοβερά επιθετικό ιό, που η διασπορά του είναι ανεξέλεγκτη??

Και ρωτάω γιατί υποτίθεται πως κάναμε μια τεράστια προσπάθεια όλοι μας για να το καλό όλων μας, και είχαμε και σαν αποτέλεσμα η Χαλκιδα νομίζω να έχει ένα κρούσμα και σαν νόμος δυο αν δεν κάνω λάθος.

Τελικά τι συμβαίνει?
Ήρεμα ρωταω!

Υ.Σ. Μην προστρέξει κάποιος να με πει ρατσιστή, δεν είπα να μην κυκλοφορήσει κάποιος. Τι συμβαίνει προσπαθώ να καταλάβω.

τσαμαρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ρεπορτάζ στο Δήμο Χαλκιδέων – Πρωτόγνωρη η επιστροφή των μαθητών της Γ Λυκείου στα σχολεία

Σπύρος Πνευματικός: Τι είπε σήμερα για το θέμα της αναστολής λειτουργίας της ΤΕΡΝΑ στην εκπομπή μαζί το πρωί ο Βουλευτής της ΝΔ

Σύλληψη ημεδαπού στην Κύμη Ευβοίας για άσκοπους πυροβολισμούς

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.