Είδηση για: #, #

Κορονοϊός: Αρνητικά όλα τα τεστ covid 19 στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας – Επαναλειτουργεί από αύριο Τρίτη 03/11

2 Νοεμβρίου 2020, 5:50 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαλκίδα Νέα 5ο Γυμνάσιο

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας σχετικά με την επαναλειτουργία της Σχολικής Δομής από Αύριο Τρίτη 03/11.

Διευθυντής 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας: “Σας ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας. Η κατάστασή μου είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.”

Έγιναν όλα τα απαραίτητα τεστ το οποία είχαν όλα αρνητικό αποτέλεσμα ενώ “Όπως γνωρίζετε και όπως απέδειξαν τα πρόσφατα αρνητικά τεστ το υγειονομικό πλαίσιο του σχολείου και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ έχει θωρακίσει καλά τη Σχολική μας κοινότητα. Το σχολείο ήταν και παραμένει ασφαλές για τους μαθητές και τις μαθήτριες εφόσον και αυτοί με τη δική σας βοήθεια συνεχίσουν να τηρούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα το πλαίσιο υγειονομικής λειτουργίας.”

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Οπότε από Αύριο Τρίτη θα επαναλειτουργήσει κανονικά αφού υπάρχει πιο αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας… 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 . το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας θα λειτουργήσει κανονικά.
Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ο επιστάτης οι ευπρεπίστριες οι εργαζόμενοι στο κυλικείο η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός της ΕΔΕΑΥ έκαναν γρήγορα τεστ που εξασφάλισαν οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας και ΟΛΑ ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ .
Ευχαριστούμε τον γιατρό του ΕΣΥ κ Αγαλό Φωτόπουλο Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρουσμάτων Περιφέρειας Στερεάς για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή του .
Παρ’ ότι η διεύθυνση του σχολείου μας αιτήθηκε να γίνουν τεστ και στους μαθητές και μαθήτριες οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας απάντησαν ότι δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Όπως γνωρίζετε και όπως απέδειξαν τα πρόσφατα αρνητικά τεστ το υγειονομικό πλαίσιο του σχολείου και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ έχει θωρακίσει καλά τη Σχολική μας κοινότητα. Το σχολείο ήταν και παραμένει ασφαλές για τους μαθητές και τις μαθήτριες εφόσον και αυτοί με τη δική σας βοήθεια συνεχίσουν να τηρούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα το πλαίσιο υγειονομικής λειτουργίας.

Από αύριο το σχολείο θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα υπό τη διεύθυνση των δύο εξαιρετικών συνεργάτιδων υποδιευθυντριών κ Σιμιτζή και κ Ηλιοπούλου και του σπουδαίου και εργατικού συλλόγου διδασκόντων και διδασκουσών. Υπεύθυνη για το γενικό υγειονομικό πλαίσιο λειτουργίας covid 19 παραμένει η πολύτιμη και πάντα ενημερωμένη χημικός του σχολείου μας κ Αποστολοπούλου. Τους ευχαριστώ όλους για τον αγώνα τους.

Σας ευχαριστών κι εσάς για την κατανόηση και την υπομονή σας

Ο Διευθυντής
Γιαννης Κατσάνος

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.