Κορονοϊός Ψαχνά: Αρνητικά όλα τα rapid test σε μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου – Αναμένονται αυτά του λυκείου

Νέα Εύβοια Κρούσματα Κορονοϊού Ψαχνά

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων για την πραγματοποίηση των Rapid Test σήμερα το πρωί σε μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Ψαχνών, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. Αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης να γίνουν και στους μαθητές και καθηγητές του Λυκείου Ψαχνών.

Ψαχνά Ευβοίας: Πέντε κρούσματα μεταξύ και μαθητές – Κλειστά από αύριο τμήματα Γυμνάσιο και Λύκειο

Σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης των συμπολιτών μας σχετικά με την ανίχνευση κρουσμάτων COVID-19 σε μαθητές του Γυμνασίου Ψαχνών (Τμήμα Β1, δυο κρούσματα) και μαθητές του Λυκείου Ψαχνών (Τμήμα Β3, ένα κρούσμα) γνωρίζεται ότι, σήμερα 5 Νοεμβρίου 2020 τις πρωινές ώρες διενεργήθηκαν 39 rapid test (έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού) στο Γυμνάσιο Ψαχνών .

Ειδικότερα διενεργήθηκαν 23 έλεγχοι (rapid tests) σε μαθητές του Β1 τμήματος του Γυμνασίου και 16 έλεγχοι (rapid test ) στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γυμνασίου.

Όλα τα test ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Τις απογευματινές ώρες σήμερα, μετά τις 16.30 θα συνεχιστούν οι έλεγχοι ( rapid test ) στους μαθητές και το εκπαιδευτικό διοικητικό προσωπικό και του Λυκείου Ψαχνών.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα ανακοινωθούν με νεότερη ανάρτηση. Μετά και την ανακοίνωση νέων μέτρων από την πολιτεία (Πρωθυπουργό και αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης) προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να ακολουθούν τις οδηγίες αντιμετώπισης της πανδημίας επακριβώς. Στόχος όλων μας είναι ο περιορισμός των κρουσμάτων και η παρεμπόδιση περαιτέρω διάδοσης του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr