Κορονοϊός – Στενή Ευβοίας: Δεν υπήρξε ποτέ κρούσμα σε ξενοδοχείο της Περιοχής – Αρνητικό το τεστ της 23χρονης από την Κροατία [ΕΓΓΡΑΦΟ]

24 Οκτωβρίου 2020, 12:24 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Εύβοια Νέα Κορονοϊός Στενή Ευβοίας

Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ που δημοσίευσε το eviathema.gr την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι 23χρονη από την Κροατία η οποία ήρθε στην Στενή Ευβοίας με Group του Erasmus + διαγνώσθηκε θετική στον Covid 19 σε τεστ που έκανε στο Αεροδρόμιο.

Νέα Αρτάκη: Φωτιά σε ΙΧ τις πρωινές ώρες του Σαββάτου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Η νεαρή φοιτήτρια όταν επικοινώνησαν μαζί της τηλεφωνικά και της ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα του τεστ ζήτησε να της αποδοθεί κάποιο έγγραφο που να το αναφέρει και για αυτό η ομάδα αρνιόταν να αποχωρήσει από την Χώρα.

Η ομάδα των φοιτητών μετά την ανακοίνωση του “θετικού αποτελέσματος” με μισθωμένα λεωφορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μεταφέρθηκε σε δεύτερη Ξενοδοχειακή Μονάδα στην Αμάρυνθο της Ερέτριας.

Σύμφωνα με το έγγραφο – αποτελέσματα το οποίο εστάλη σήμερα και εξασφάλισε αποκλειστικά το eviathema.gr το Υποτιθέμενο κρούσμα δεν ήταν ποτέ θετικό.

steni test arnitiko

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε στην Ξενοδοχειακή Μονάδα στην Στενή Ευβοίας όπου διέμεινε η ομάδα των Φοιτητών από την Κροατία καθώς επίσης έγιναν τεστ σε όλο το προσωπικό της συγκεκριμένης επιχείρησης καθώς και 50 ακόμη σε άτομα που εργάζονται σε επιχειρήσεις της περιοχής τις οποίες επισκέφθηκαν οι φοιτητές, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Τεστ Κορονοϊού Στενή Ευβοίας Αρνητικά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

 

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.