,

Κώστας Μαρκόπουλος για τα επεισόδια στην Marfin: Δείτε την τότε εικόνα και βάλτε την δίπλα στην σημερινή και βγάλτε ότι συμπέρασμα ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΌΣΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!

5 Μαΐου 2020, 8:01 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο Πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, όντως πριν 10 χρόνια κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μεταφέρει την εμπειρία που είχε επί των γεγονότων της Marfin, ενώ εκδηλώνει την αγανάκτησή του για τα γεγονότα συγκρίνοντας το τότε και το σήμερα λέγοντας χαρακτηριστικά “Δείτε την τότε εικόνα και βάλτε την δίπλα στην σημερινή και βγάλτε ότι συμπέρασμα ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΌΣΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!”.

10 ΧΡΌΝΙΑ ΑΣΥΛΗΠΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..ΝΤΡΟΠΗ
Πριν 10 χρόνια.. Ήμουν μέσα στην βουλή,στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ. Έξω χιλιάδες λαού διαδήλωναν εναντίον του Μνημονίου του ΓΑΠ. Εμείς βλέπαμε απέναντι τους καπνούς από τον εμπρησμό στην Marfin.. Την άλλη μέρα μάθαμε για τους 3 νεκρούς. Μέσα στην βουλή η Ντόρα διαλαλούσε πόσο καλό ήταν το μνημόνιο. Το ίδιο και το κόμμα και οι βουλευτές του Λάος. Και ο Σαμαράς διέδιδε ότι θα την διαγράψει. Κάποιοι άλλοι στην ΝΔ ήθελαν να το ψηφίσουν αλλά δεν τολμούσαν και απλά έβριζαν εμάς που είχαμε πάρει την απόφαση να καταψηφίσουμε…Δείτε την τότε εικόνα και βάλτε την δίπλα στην σημερινη και βγάλτε ότι συμπέρασμα ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΌΣΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!
τότε ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. Μετα ήρθε Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας αλλά 2 μνημόνια και ένα πρόγραμμα και ακόμα η χώρα έχει 175% χρέος και με την πανδημία θα πάει για 200%

500000 μετανάστευσαν. Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν κ γεννήθηκε μια νέα τάξη ανέργων των 465 €.
Και τώρα η πανδημία μας στέλνει πάλι πίσω επειδή η ΕΕ δεν μπορεί να συμφωνήσει σε χορηγούμενα κεφάλαια στα κράτη κ όχι δανεικά. Αδυνατεί να συμφωνήσει ακόμα αν θα πετάξουν τα αεροπλάνα κ πότε.. Ζούμε εποχή του παραλόγου η ή ιστορία μας προδίδει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Χαλκιδέων: Συνεχίζεται η συντήρηση στα γήπεδα

Υπουργείο Παιδείας: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το άνοιγμα των σχολείων

Καινούριο έγινε το Λύκειο Ψαχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.