in ,

Κώστας Μαρκόπουλος: Η αχαριστία στο πρόσωπο μου είναι αποκαλυπτική..

Κώστας Μαρκόπουλος: Η αχαριστία στο πρόσωπο μου είναι αποκαλυπτική..

Σε ανάρτησή του ο Πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρετε στην σκευωρία και τα παρασκηνιακά παιχνίδια που παίχτηκαν με σκοπό να μην επιλεγεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως Υποψήφιος Βουλευτής στην Εύβοια.

Πέρυσι, τέτοια μέρα, ο Μητσοτάκης με έκρινε ακατάλληλο να είμαι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια στις εκλογές κατά τις όποιες ανέμενε ότι θα χρισθεί Πρωθυπουργός. Έτσι δεν είχα την τιμή να του δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή όπου όλοι γνωρίζουν ότι θα ήμουν μέλος.

Εύβοια – ΑΠΑΤΗ: Ανύπαρκτο τοπικό site στην λίστα με τα ΜΜΕ που μοιράστηκαν τα 20 εκατ. της καμπάνιας για τον κορονοϊό

Βεβαίως πριν από αυτό δεν είχε ούτε ο ίδιος ούτε οι αυλικοί του που σήμερα είναι στο Μαξίμου ούτε οι ανιψιοί του που είναι ο ένας στο Μαξίμου και ο άλλος στον Δήμο Αθηναίων ούτε κανείς άλλος το θάρρος να μου πουν ότι αποφάσισαν να με κόψουν, χωρίς κανένα λόγο ασφαλώς.

Πως να μου το πουν άλλωστε? Το είχαν όμως διαρρεύσει σε άλλους υποψηφίους βουλευτές ώστε να κάνουν την ελπίδα τους να εκλεγούν πιο δυνατή βασισμένη στην απουσία μου. Μάλιστα το προέβαλαν και σαν κίνητρο για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια !!

Πως να μου το πει όταν πριν λίγους μήνες ο ίδιος με παρακαλούσε να του δώσω λύση για την Περιφέρεια Στερεάς μετά την αποχώρηση Μπακογιάννη..ή όταν λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές μου ζήτησαν βοήθεια και προτάσεις για γυναίκες που θα πλαισίωναν το ψηφοδέλτιο..? Πως να μου πουν ότι δεν είμαι ικανός για να είμαι βουλευτής και πάλι όταν εγνώριζαν ότι και η νίκη στην Περιφέρεια και η νίκη στον Δήμο Χαλκίδας πέρασαν και από το πολιτικό μου γραφείο,…όταν όλοι οι άλλοι σφύριζαν αδιάφορα και όταν οι ίδιοι επέτρεψαν την πολτοποίηση της ΝΔ στην Χαλκίδα.

Πως να αποτολμήσει ο Μπακογιάννης να μου αποκαλύψει ότι δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο όταν πριν 4 χρόνια εξασφάλισε την εκλογή του στην Στερεά με την αποδυνάμωση του ψηφοδελτίου του Γιαννόπουλου στην Εύβοια που ήταν έργο δικό μου?
Πώς και τι να μου πουν όταν συντηρούσα 3 γραφεία χωρίς αόρατους χρηματοδότες και χωρίς δουλειές για να συναντιέται με τους πολίτες και να κάνω το κοινωνικό μου έργο μιλώντας για την ανάγκη νέας πολιτικής αρχής για την Ελλάδα;

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι αποκαλυπτική της ποιότητας των ανθρώπων, της ανασφάλειας των και του πολιτικού επαρχιωτισμού..
Οι ανεπάγγελτοι σφουγγοκολάριοι της εξουσίας και όσοι ζουν σαν υπηρέτες αποκλειστικά από την βουλευτική αποζημίωση και τους χρηματοδότες τους ή την προίκα τους αλλά δεν διαθέτουν πολιτικό κεφάλαιο δεν είναι αυτοί που θα παίξουν ρόλο ούτε στην Εύβοια ούτε στην χώρα ποτέ.

Νέα Αρτάκη: Ηλεκτροπληξία έπαθε υπάλληλος την ώρα που δούλευε σε γνωστό μαγαζί [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Είναι και βολικοί και άχρηστοι. Όμως ένα κόμμα αρχών και αξιών δεν μπορεί να μετατραπεί σε κόμμα αυλικών και κλακαδόρων. Ούτε μπορεί να κρύψει την γύμνια του ο πακτωλός χρημάτων σε ΜΜΕ για να γίνουν λιβανιστήρια. Διότι αυτό κάποτε τελειώνει.
Η Ελλάδα έχει μπροστά της μεγάλες προκλήσεις και πολλές ευκαιρίες αλλά και κινδύνους. Η κυβέρνηση οφείλει να την πάει πολλά βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς. Και για να το κάνει αυτό πρέπει να αντλήσει από την δεξαμενή των εντίμων τους άριστους και όχι από την δεξαμενή των βολικών τους πιο καπάτσους…Και πρέπει να αποδεικνύει κάθε στιγμή ότι έχει όραμα για τους Έλληνες όλων των τάξεων και όχι για τους φίλους και τους συγγενείς και τους κολλητούς.
ΑΝ τα κάνει αυτά θα έχει στην πράξη την στήριξη μου στον κόσμο που με ακούει.
ΑΝ δεν τα κάνει θα έχει την απόλυτη εναντίωση μου..

Και όπως όλοι γνωρίζουν , ότι κάνω το κάνω με πίστη και προσήλωση στον στόχο και με μεγάλη δύναμη που πηγάζει από την υγιή μου σχέση με τους πολίτες διαχρονικά…

Nίκος Κωνσταντάκης: “Το νέο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” που παρουσιάζεται σήμερα από τον πρωθυπουργό  για ενίσχυση έως και 2.5 δις για δημόσια έργα αποκλειστικά προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”

psathas

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 22/06