Κύριε Γιαμαρέλο αν δεν μπορείτε … Παραιτηθείτε

Είναι η πιο σημαντική υπηρεσία που θα προσφέρετε στο κόμμα σας…

Γιαμμαρέλος Παπαμακάριος

Ο κ Κώστας Γιαμαρέλος αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Μάνου Παπαμακάριου και καταφέρθηκε εναντίον εμού προσωπικά..

Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…Πέρα από το ότι αναφέρθηκε τρεις τέσσερις φορές ότι δεν πληρώνεται από τη Νέα Δημοκρατία και ότι τρέχει για το κόμμα με δικά του έξοδα το οποίο μας συγκίνησε βαθύτατα αν και εξ’ όσων γνωρίζουμε όσοι ασχολούνται με την πολιτική οφείλουν να ασχολούνται αφιλοκερδώς..ειδικά στα κόμματα.

Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει μπορεί άνετα να παραιτηθεί… για να μην ξοδεύεται ο άνθρωπος και αφήνει και τις δουλειές του..Το τι θα κάνει ο κ Γιαμαρέλος είναι δική του δουλειά και καθόλου δεν μας απασχολεί.

Όμως ότι αφορά το πρόσωπο μας έχουμε να πούμε στον άνθρωπο αυτό που προσβάλει τον θεσμό που εκπροσωπεί ότι:

Κανείς δεν του δίνει το δικαίωμα να λέει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή αν ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι Νεα Δημοκρατία και μέλος του κόμματος που ο ίδιος είναι θεσμικός του εκπρόσωπος.

Θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα έχει αυστηροποιηθεί ιδιαιτέρως και η πολιτική τοποθέτηση του καθενός είναι αποκλειστικό δικαίωμα του ιδίου να το δημοσιοποιεί. Ο άνθρωπος αυτός είναι ακατάλληλος για αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ στην Εύβοια.

Ευχαριστούμε τον Δημοσιογράφο Μάνο Παπαμακάριο με τον οπίο δεν έχουμε φιλικές σχέσεις και υπερασπίστηκε την δημοσιογραφική μας δουλειά και την αλήθεια..

Είναι τιμή μας στην αρχή της δημοσιογραφικής μας πορείας να δεχόμαστε τέτοια στήριξη από ένα δημοσιογράφο με την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του κυρίου Παπαμακάριου.

Και φυσικά ο έμπειρος Μάνος Παπαμακάριος με τις ερωτήσεις του και δυνατότητα να εκμαιεύει την αλήθεια εξέθεσε με την συνέντευξη που πήρε τον κύριο Γιαμαρέλο και αποκάλυψε ότι αυτός ο κύριος δεν μπορεί να εκπροσωπεί το κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.

Σωτήρης Μπαρσάκης

Δημοσιογράφος – Ιδιοκτήτης eviathema.gr