Είδηση για: #

Λευκή Νύχτα στο Αλιβέρι: Μια μαγική βραδιά ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος

14 Νοεμβρίου 2023, 6:42 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μια μαγική βραδιά ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου για τη φετινή 7η Λευκή Νύχτα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023!

Η πόλη του Αλιβερίου θα βάλει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στην επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 19.00 με την είσοδο του Άγιου Βασίλη στην πόλη και φυσικά όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, συμμετέχοντας στην μεγάλη γιορτή.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα στηθούν πανέμορφα βαυβαρικά σπιτάκια, με διαφορετικό θέμα το καθένα. Ειδικότερα, δεν θα μπορούσε να λείπει το αρχοντικό του Άγιου Βασίλη, όπου θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης και ο βοηθός του, το ξωτικό.

Επίσης θα στηθεί Ζαχαρόσπιτο που θα προσφέρει Μαλλί της Γριάς και ζεστή σοκολάτα. Θα στηθεί επίσης Ταχυδρομείο όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να βρουν υλικά για να φτιάξουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Στο Εργαστήρι των Παιχνιδιών θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες ξυλοτεχνίες και ζωγραφική σε καβαλέτα, ενώ στο Στέκι των Ξωτικών θα γίνεται Face Painting από τα ξωτικά μας.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί! Θα υπάρχει Animateur για παιχνίδια και χορό, φουσκωτά παιχνίδια, ενώ θα διοργανωθεί και Κυνήγι Θησαυρού, με τα εξής χαρακτηριστικά:

ΧΑΡΤΗΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: όλα τα παιδιά παίρνουν από τον Άγιο Βασίλη από έναν χάρτη με όλες τις γειτονιές της εκδήλωσης.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: η περιήγηση σε όλες τις γειτονιές και η λύση όλων των κρυμμένων γρίφων (κάθε δράση = 1 γρίφος).
ΣΚΟΠΟΣ: η απόκτηση και συμπλήρωση όλων των αυτοκόλλητων στον χάρτη (κάθε γρίφος = 1 αυτοκόλλητο).
ΔΩΡΟ: θα δοθεί ένα δώρο σε όλα τα παιδιά που θα ολοκληρώσουν την αποστολή και θα συγκεντρώσουν όλα τα αυτοκόλλητα από τους έξι σταθμούς.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.