Λευτέρης Ραβιόλος στο eviathema.gr: “Η πορεία μας πλέον είναι ανοδική και ο στόχος μας, ο τόπος μας να παραμείνει ψηλά και να ανέβει ακόμη ψηλότερα”

28 Σεπτεμβρίου 2023, 7:41 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο Λευτέρης Ραβιόλος, είναι ένας από τους Δημάρχους της Εύβοιας, που δούλεψε μεθοδικά και με πρόγραμμα φτάνοντας τον Δήμο Καρύστου σε ένα πολύ καλό επίπεδο στον τομέα των υποδομών και όχι μόνο. Διεκδικώντας έργα τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα σε ιδιαίτερα απαιτητικό Δήμο όπως είναι η Καρυστία.

Μιλά στο eviathema.gr, για την επαναδιεκδίκηση του Δήμου Καρύστου, όντως υποψήφιος Δήμαρχος και απαντά σε ενδιαφέροντα ερωτήματα….

Κ. Ραβιόλο γιατί ζητάτε εκ νέου την ψήφο των δημοτών.

Από την πρώτη ημέρα διοίκησης του Δήμου, σηκώσαμε μανίκια, ιεραρχήσαμε τα προβλήματα και επιλύσαμε εκκρεμότητες δεκαετιών. Θέσαμε σε εφαρμογή και υλοποιούμε το σχέδιό μας για το παρόν και το μέλλον του Δήμου Καρύστου συνολικά . Η πορεία μας πλέον είναι ανοδική και ο στόχος μας, ο τόπος μας να παραμείνει ψηλά και να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Αλλάζουμε το Δήμο  με γρήγορους ρυθμούς, με μικρά και μεγάλα έργα. Μπορούμε πλέον να  μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά προγράμματα της Χώρας και ένα σπουδαίο σύνολο έργων εμβληματικής αξίας. Ο Δήμος Καρύστου  σήμερα είναι ένας σύγχρονος δήμος. Υλοποιούμε έργα που, όχι μόνο, κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών μας αλλά δίνουν προστιθέμενη αξία στην ποιότητα ζωής των πολιτών με περιβαλλοντικό, πολιτιστικό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Ποιοι είναι οι στόχοι της επόμενης 5ετίας, μιας και η νέα θητεία για όλη την Αυτοδιοίκηση παρατείνεται για έναν επιπλέον χρόνο;

Οι  στόχοι για την επόμενη θητεία ουσιαστικά έρχονται ως συνέχεια της δουλειάς που έχει υλοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στις υποδομές και μεσω της συνεργασίας, θα εργαστούμε για να ολοκληρωθούν ή να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα που δεν αφορούν μόνο τα όρια του Δήμου μας. Επίσης θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας στο τομέα της καθαριότητας με περαιτέρω ενίσχυση της ανακύκλωσης.  Θα ενισχύσουμε τον τομέα της πολιτικής προστασίας ώστε να γίνει πιο λειτουργικός και να αναδειχθεί ο συντονιστικός του ρόλος. Τέλος την επόμενη περίοδο θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην κοινωνική πολίτικη καθώς και στο πολιτισμό μας  που τον θεωρούμε μια από τις ατμομηχανές της τοπικής μας οικονομίας. Στόχος μας παραμένει η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας

 Πείτε μας για την επιλογή των συνεργατών σας; Τι επιδιώκετε με την συγκεκριμένη ομάδα υποψηφίων;

Έχουμε μαζί μας ανθρώπους και συνεργάτες που θέλουν και επιθυμούν πραγματικά να προσφέρουν και να βοηθήσουν ώστε ο Δήμος Καρύστου να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος . Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι συνεργάτες μας ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή.  Όλα τα μέλη του συνδυασμού μας έχουν ως βασικό κανόνα το «εμείς» και όχι το
«εγώ» και είμαι πραγματικά περήφανος και χαρούμενος που έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει ως συστατικό την αγάπη για το Δήμο Καρύστου.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.