,

Λίμνη Ευβοίας: Εκτός εαυτού ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος – Ασυνήδειτοι παραλίγο να καταστρέψουν τους νέους υπόγειους κάδους που παρέλαβε ο Δήμος στην Λίμνη

19 Δεκεμβρίου 2020, 11:38 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Κάδοι Ανακύκλωσης Λίμνη Ευβοίας

Ασυνήδειτοι σήμερα παραλίγο να καταστρέψουν τους νέους υπόγειους κάδους που παρέλαβε ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Λίμνη….

Χαλκίδα Ευβοίας: “Φίσκα” από κόσμο η Αβάντων το μεσημέρι του Σαββάτου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Αρκετοί είναι οι δήμοι στην Ελλάδα όπου παίρνουν πρωτοβουλίες και κάνουν πράγματα που πάνε τις εκάστοτε περιοχές αρκετά βήματα μπροστά προς την ανάπτυξη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας ο οποίος πρόσφατα προμηθεύτηκε υπόγειους κάδους ενώ σύντομα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν αρχικά στην Λίμνη Ευβοίας.

Αργά το απόγευμα σήμερα Σάββατο κάποιοι ασυνείδητοι αποφάσισαν να κάνουν απλά την δουλειά τους και να μην ενδιαφερθούν για το κοινό καλό, πήραν δύο από αυτούς τους κάδους και τους πήγαν στο σημείο που τους βόλευε χωρίς καπάκι, χωρίς ποδομοχλούς και τους γύρισαν ανάποδα, τοποθέτησαν μέσα τα σκουπίδια τους και έφυγαν χωρίς να ρωτήσουν φυσικά κανέναν.

Το γεγονός αντιλήφθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Σταμούλος, ο οποίος βγήκε έξω από τα ρούχα του μόλις αντίκρισε το θέαμα.

Χαλκίδα Ευβοίας: Απάντηση του νεαρού Χαλκιδαίου που έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη κοπέλα μέσω βίντεο – “Δεν είμαι παιδόφιλος…Η έννοια αυτή αφορά εκείνους που έχουν ερωτική σχέση με παιδιά έως 12 ετών”

Αμέσως αν και Σάββατο μαζί με δύο συνδημότες του μετέφεραν ξανά τους κάδους στο σημείο που έπρεπε αφού τους καθάρισαν ώστε να τοποθετηθούν σωστά αύριο το πρωί μαζί με τους υπόλοιπους…

 

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.