ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: “Οφείλουμε, ωστόσο, να σταθούμε όρθιοι και κυρίως στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας.”

117313248 518354832279561 5429311376712846713 o

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα 10/08/20 η Δημοτική Παράταξη Λύση Τώρα του Δήμου Χαλκιδέων για τις φονικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην κεντρική Εύβοια…

Συγκλονισμένοι από την απώλεια ανθρώπινων ζωών, που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στον τόπο μας, εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για τους συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων.

Με αγωνία παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες σωστικών συνεργείων και ιδιωτών και για τις ενέργειες του κρατικού μηχανισμού. Παράλληλα, χρωστάμε όλοι μας ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους εκείνους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης από την πρώτη στιγμή παλεύοντας και κατορθώνοντας να σώσουν ζωές και να προστατέψουν στο μέτρο του δυνατού περιουσίες.
Δυστυχώς, οι ζημιές ιδιωτικών περιουσιών και καθημερινών κόπων (κατοικίες, επιχειρήσεις, καλλιέργειες κλπ) και δημόσιων υποδομών είναι τεράστιες.

Οφείλουμε, ωστόσο, να σταθούμε όρθιοι και κυρίως στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας.

Ο συνδυασμός «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ», πιστεύοντας πως αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται ενότητα και αλληλεγγύη και πράττοντας το αυτονόητο, θέλουμε να συνδράμουμε με κάθε δυνατό μέσο στις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών. Καλούμε, λοιπόν, όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο: 6909849597, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 με 13:00.

Ταυτόχρονα, ως συνδυασμός δηλώνουμε παρών και στη διάθεση των αρμοδίων αρχών να βοηθήσουμε εθελοντικά με όποια μέσα διαθέτουμε, όπου μας υποδείξουν.

Δημοτικός Συνδυασμός Δήμου Χαλκιδέων «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ»