Μαρμάρι: Κηδεύτηκε ο 76χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα

Μαρμάρι: Κηδεύτηκε ο 76χρονος

Στο νεκροταφείο απέναντι από τους Πεταλιούς που εργάστηκε επί σειρά ετών για την οικογένεια Καρνέση και ζούσε κατά διαστήματα μαζί τους κηδεύτηκε ο 76χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία.

Έγινε η κηδεία του 76χρονου Αιγύπτιου που σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση, μέλος της οποίας αποτελούσε και ο ίδιος μέχρι πρότινος, καθώς επί 36χρόνια ζούσε μαζί τους.

Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο στο Μαρμάρι Ευβοίας, απέναντι από τους Πεταλιούς που εργάστηκε επί σειρά ετών για την εφοπλιστική οικογένεια.

Το τελευταίο «αντίο» ειπώθηκε παρουσία λιγοστών φίλων που τον ήξεραν από παλιά, αλλά χωρίς τη παρουσία συγγενών του. Βρέθηκαν μόνο λιγοστοί ψαράδες που έβλεπαν τον 76χρονο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετά το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το πότε και πού θα γινόταν η ταφή του δράστη και αυτόχειρα, για τον άντρα που έβαψε τα χέρια του με αίμα στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας, όταν έφτασε αποφασισμένος να σκοτώσει τη Μαρία Καρνέση.

Μέχρι σήμερα κανείς από εκείνους που γνώριζαν τον 76χρονο δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν. Κανείς δεν έχει απάντηση στα ερωτήματα για τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης.

Ο 76χρονος δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος της οικογένειας Καρνέση, αλλά κάτι σαν μέλος τους. Μαζί τους σε διακοπές, ακόμα και στο ίδιο σπίτι τα χρόνια του κορωνοϊού.

Τα τελευταία στοιχεία της έρευνας δείχνουν πως ο 76χρονος μακελάρης δεν δήλωνε στην εφορία κάποιο ακίνητο ή χωράφι την τελευταία 5ετία.

Όπως αναφέρουν πηγές, στο κτηματολόγιο υπήρχε δική του εγγραφή που σημαίνει ότι κάτι είχε στο όνομά του, το πιθανότερο εκτός Γλυφάδας, σε περιοχή που ακόμα δεν έχει μπει στο κτηματολόγιο.

Πρόσωπο «κλειδί» η Δέσποινα Καρνέση

Πρόσωπο «κλειδί» παραμένει η Δέσποινα Καρνέση που ακόμα δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία.

Η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση θεωρείται κομβικής σημασίας. Θεωρείται βέβαιο ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και είναι η μόνη που θα μπορούσε να φωτίσει τις σκοτεινές γωνίες της τραγικής ιστορίας και να αποκαλύψει ποιοι ήταν οι λόγοι που ο δράστης, πήρε τόσο αδίστακτα τη ζωή τριών ανθρώπων.

Τα όσα έγιναν καλούνται να ξεπεράσουν και οι υπάλληλοι της ναυτιλιακής, που πριν από μία εβδομάδα έζησαν στιγμές και σκηνές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Οι υπάλληλοι έχουν επιστρέψει στα γραφεία τους από την περασμένη εβδομάδα και πλέον υπό την καθοδήγηση της Δέσποινας Καρνέση, καλούνται να διατηρήσουν τη ναυτιλιακή στο μονοπάτι των επιτυχιών.