Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας. [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

19 Δεκεμβρίου 2021, 6:04 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, η Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας «Ν.Σκαλκώτας» στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

Το παρών έδωσαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, η Πρόεδρος Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ. Βάσω Κόντου, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καλύβας αλλά και αρκετός κόσμος. Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, έδωσε συγχαρητήρια στον μαέστρο, τους καθηγητές, τους μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες για την προσπάθεια που καταβάλλουν και δημιουργούν τόσο ωραίες μελωδίες και στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ που στηρίζει το Ωδείο.

«Τα μουσικά ακούσματα που θα απολαύσουμε σήμερα, θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλο αυτό τον καιρό και βέβαια πρόκειται για μια προσπάθεια, η οποία μπορεί να ξεπεράσει όχι μόνο τα όρια του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά και ολόκληρης της χώρας και να προβληθεί και στο εξωτερικό».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA2 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA3 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA4 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA5 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA6 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA7

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA8 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA9 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA10 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA11 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA12

Διαβάστε Επίσης:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.