Με μεγάλη επιτυχία η κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και η διαδικασία εκλογών του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων

πελλ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο «Lucy».

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Συμεών ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα.
Παρόντες επίσης ήταν, οι βουλευτές του νομού μας Ζεμπίλης Αθανάσιος και Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης, ο πρώην υπουργός κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Σακελλαράκη, ο κ. Βαρδακώστας Κωνσταντίνος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, o κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας Αναγνωστάκης Δημήτρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ακριώτη Θεοδώρα, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλκιδέων κ. Γιάννης Νέζης, Νικός Παπαγεωργόπουλος και Γιώργος Πάνος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ πρώην Δήμαρχος και πρώην Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη η κ. Σούλα Παπαγεωργοπούλου, συγγραφέας και Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της ΔΚΒΧ και ο κ. Ηλίας Μπαφέρος Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας. Επίσης παρευρέθησαν οι πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου κ. Γεωργία Χαινά, κ. Ιωάννης Γεωργακόπουλος και ο κ. Ζαχαρίας Μπαφέρος και η εκπρόσωπος της ΟΠΣΕ κ. Γέραλη Λιάνα

Την εκδήλωση άνοιξε η Ταμίας του Συνδέσμου κ. Χριστίνα Πολυζωγοπούλου που καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος. Στην ομιλία του έκανε τον απολογισμό των τελευταίων δύο χρόνων και έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου παρουσίασε χορούς από την Πελοπόννησο με την καθοδήγηση των δασκάλων χορού Δημήτρη Τσοκάνη, Βασιλικής Πετράκη και Ιωάννας Θεοδόσίου

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες δόθηκε έπαινος, συμβολικό δώρο και το βιβλίο της κ. Σούλας Παπαγεωργοπούλου «Ο Σκαρίμπας και οι άλλοι».

Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι τα εξής:
• Αδαμοπούλου Βασιλική
• Δαβιώτη Μαργαρίτα
• Μοιρώτσος Δημήτριος
• Βούτσας Γεώργιος
• Κουρούπη Σμαράγδα-Μαρία
• Κυτίνος Γρηγόριος
• Παπαγεωργίου Αικατερίνη
• Παναγούλιας Βασίλειος
• Σιατερλή Γαρυφαλλιά
• Κάλφας Κωνσταντίνος
• Δαβιώτη Δέσποινα

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση από την κ. Σούλα Παπαγεωργοπούλου του βιβλίου της ο «Σκαρίμπας και οι άλλοι».

H τυχερή της χρονιά που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν η κ. Μαρία Γεωργακοπούλου, σύζυγος του ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννη Γεωργακόπουλου.

Στην κ. Γεωργακοπούλου δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα χειροποίητο γούρι αγορασμένο από τον Σύλλογο της πόλης μας «Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιο, Αλέξανδρος»

Μετά το πέρας της εκδήλωσης διεξήχθηκαν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου. Συνολικά ψήφησαν 84 μέλη του Συνδέσμου και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  1. Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης: 61
  2. Τζίφας Κωνσταντίνος: 57
  3. Τζαφέρας Γεώργιος 50
  4. Πολυζωγοπούλου Χριστίνα: 48
  5. Σιατερλής Μιχάλης: 47
  6. Δημοπούλου Δέσποινα: 43
    7 Καρκαντελίδης Χαράλαμπος 33

Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

325790530 1188727911785424 2457543367508689080 n

325856497 3185891398376538 1885403643247233298 n

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News