in

Μεγάλη συγκέντρωση Μπαράκου στο Αλιβέρι

Στο κατάμεστο εργατικό κέντρο πλαισιωμένος από παλιούς και νέους υποψήφιους

Στο κατάμεστο από κόσμο εργατικό κέντρο Αλιβερίου ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπαράκος ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των συγκεντρώσεων του στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και φίλους του συνδυασμού του.

Αναμένεται πλέον η μεγάλη συγκέντρωση από όλες τις δημοτικές ενότητες όπου θα παρουσιαστούν το όνομα του συνδυασμού και οι υποψήφιοι από όλο το δήμο και τα τοπικά συμβούλια οι οποίοι θα καλύπτουν το μέγιστο αριθμό που μπορούν να συμπληρώσουν ένα ψηφοδέλτιο νίκης..

Στο εργατικό κέντρο Αλιβερίου ήταν όλα τα στελέχη του δήμου (Νίκος Μαστροκώστας, ο Γιατρός Γιώργος Ζέρβας, Γιώργος Κότσαρης, Κώστας Δημάς, Χρήστος Σαμαράς, Νίκος Καραγιάννης, Απόστολος Γκούμας) ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος ευβοϊκών σπουδών Γιώργος Τζάνης, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Αγγελόπουλος,η Λίτσα Καρατζά, η Σταυρούλα Ρέτσα, η Άννα  Γλάρου, η Τζίνα Μπουγιούρη , πλαισιωμένοι από πολλούς νέους αλλά και στελέχη από όλους τους μέχρι σήμερα γνωστούς συνδυασμούς του δήμου Κύμης Αλιβερίου ..
Παράλληλα ήταν τα ιστορικά στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας όπως ο Γιάννης Μπενάκης, ο Δημήτρης Μούντριχας , Ο Γιώργος Μπόκαρης , ο φαρμακοποιός Γιώργος Παγώνης και τοπικοί πρόεδροι κοινοτήτων.

Προκύπτει λοιπόν ότι πολύς κόσμος βλέπει στο πρόσωπο του Νίκου Μπαράκου μια νέα αρχή για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου..

Σημαντική ήταν η παρουσία της προέδρου του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου Σοφίας Βότση, της τοπικής συμβούλου Βιβής Τσαβαρή, του προέδρου του Ορίου Γιώργου Παπουτσή και του Σταύρου Πηλιχού οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές κατήλθαν με άλλους συνδυασμούς αλλά αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τις έριδες και τις αντιδικίες και να συστρατευθούν με ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.

Ο Νίκος Μπαράκος ήταν προσιτός ,άνετος και πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της κοινότητας Αλιβερίου Γιώργο Παπαδιόχο, τους συμβούλους Γιώργο Ξύγκη και Προκόπη Αλέξη ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που κάλεσαν δίπλα τους και τον πρώην πρόεδρο Αλιβερίου Χρήστο Φούντα .

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες που έγιναν για να δρομολογηθούν σπουδαία έργα υποδομής για το Αλιβέρι όπως το κλειστό κολυμβητήριο, η εφαρμογή του σχεδίου πόλης, ο νέος βιολογικός καθαρισμός κ.α.

Στάθηκε στην ανάγκη ο δήμος να αφήσει πίσω του αυτό το κλίμα τοξικότητας που δημιουργήθηκε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο της αντιπολίτευσης και που εμποδίζει εδώ και πολλά χρόνια την περιοχή να προχωρήσει και να αναπτυχθεί.
Φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα ότι ο Νίκος Μπαράκος έχει πολύ ισχυρό προβάδισμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως ένας νέος άνθρωπος που προσελκύει γύρω του το πολλά στελέχη τα οποία προσβλέπουν σε μια αλλαγή νοοτροπίας στα δημοτικά πράγματα.

Κάτι που ξεκάθαρα δεν μπορούν να εγγυηθούν οι μέχρι σήμερα υποψήφιοι όπως ο πρώην δήμαρχος Κύμης που έχει κουράσει τον κόσμο αλλά και ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών Αλιβερίου που διαγράφηκε από την πλειοψηφία εξαιτίας της εμμονής του να είναι επικεφαλής και προσπαθεί ασθμαίνοντας να πείσει ότι μπορεί να φτιάξει αξιόλογο ψηφοδέλτιο χωρίς να πείθει κανέναν.
Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Μπαράκος έχει αναπτύξει μια αξιόλογη δυναμική που συσπειρώνει την μεγαλύτερη πλειοψηφία των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου!

Νέα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου – Έδεσε σκύλο στον κοτσαδόρο και τον έσερνε

Παναθηναϊκός: “Βροχή” τα γκολ στην απογευματινή προπόνηση, το πέναλτι του Αϊτορ